promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan döntés született A mi kis falunkról, azonnal tudnod kell, ha szereted a sorozatot
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő hírt kaptak A mi kis falunk nézői.

A mi kis falunk az RTL egyik legnézettebb produkciója, egyben az ország kedvenc falus sorozata. Nincs még egy ilyen széria, aminek ilyen stabil, kimagasló nézettsége lenne, mint a pajkaszegiek életéről szóló vígjáték-sorozat. Nem csoda, hogy folyamatosan újabb évadok készülnek hozzá, hiszen amíg ennyire vevők rá a nézők, az alkotók mindig ki tudnak találni újabb történeteket, és ilyen-olyan irányban tudják még csavarni a karakterek útjait.

Hozzá kell tenni, hogy nem csak akkor van kiváló nézettsége A mi kis falunk-nak, amikor friss epizódokat sugároznak az RTL-en, az ismétléseket is komoly nézettséggel követik az emberek; ez azt jelenti, hogy akármikor szívesen újra tudják nézni a régi részeket is. Az RTL pedig örömmel tölti fel a napi műsorsávjait a pajkaszegiekkel, mert így hamar megvan, mit adjanak mondjuk az ünnepnapokon, és még nézettségük is van belőle.

Nem csoda, hogy most, a pünkösdi hosszú hétvége miatt is egy ilyen döntést hoztak, ugyanis felkerült az RTL műsorújságjába, hogy mind vasárnap, mind hétfőn A mi kis falunk maraton lesz a Cool-on, amiről azonnal tudnia kell mindenkinek, aki szereti a sorozatot, és szereti nézni az ismétléseket is, ugyanis vasárnap délelőttől már láthatók lesznek a korábbi epizódok.

Pünkösdvasárnap 9:20-tól 14:35-ig lesz a 3. évad 8-9-10-11-12. részének ismétlése, aztán pünkösdhétfőn 12:30-tól 17:45-ig folytatódik a maraton; ezen a napon a 17 részes 3. évad többi epizódja lesz majd ismételve.

A mi kis falunk-ból eddig 8 évad készült; a legutóbbi váratlanul, tavaly ősszel indult el. Ez az évad 19 részből állt, ennek befejező epizódját március 30-án adták le az RTL-en. Azóta is a Gólkirályság 2. szenzonja van képernyőn, a hosszú hétvégén is ezt láthatták a nézők szombat este.

A mi kis falunk legutóbbi részéhez ezt a bakiparádét adták ki a készítők:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás