promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cukor helyett macskát tett a lekvárba a pajkaszegi asszony? Röhögőgörcsöt kapott mindenki Szabó Győző miatt A mi kis falunk forgatásán
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cukor helyett cicát a lekvárba? Hatalmas baki A mi kis falunk forgatásán.

Továbbra is töretlen népszerűséggel fut A mi kis falunk az RTL-en. A közkedvelt sorozat 7. évada stabilan jó nézettséget produkál, míg a TV2 heti szériája, a Pepe rövid időn belül megbukott. Úgy tűnik, a Mucsi Zoltán főszereplésével készült produkció 2. évada már nem érdekli annyira a nézőket, és biztos a 18. hét végéjén sem hozott kielégítő számokat, hiszen vele egy időben ment az RTL-en a Legyen Ön is milliomos 2001-es különkiadásának ismétlése, amiben a Heti hetes sztárjai játszottak.


Az elmúlt napokban úgy látszik, hogy az RTL kezd ismét erőre kapni, és ismét siker megszorongatnia a TV2-t, de hogy újra a legnézettebb magyar csatorna legyen, ahhoz még sokat kell dolgoznia. Egyelőre egyetlen zászlóshajójuk van, mégpedig A mi kis falunk, hiszen egyedül ennek van stabil nézettsége és közönsége, de hamarosan érkezik a Tippelj, és vidd el!, ami talán maga mögé tudja utasítani a konkurencia hétköznap esti műsorait.

A mi kis falunk-tól megszokhattuk már, hogy az aktuális epizód után mindig közzétesznek egy-egy bakiparádét, és ez most sem votl másképp. Az alábbi bakis összeállítás teljes mértékben Szabó Győzőre, és az általa játszott Stokira épül; megnézhetjük, milyen parádés pillanatokat okozott a színész a forgatáson.

Persze volt olyan, amikor nem ő, hanem az egyik kolléganője hibázott, amiből aztán Győző azt hozta ki, hogy az egyik pajkaszegi asszony nem cukrot felejtett el a lekvárba tenni, hanem macskát.

A mi kis falunk ezen a héten is folytatódik. A következő epizódot szombaton, a szokásos időpontban, a Fókusz Plusz után láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás