promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jóképű operatőr a Cápák között műsorvezetőjének hű társa az életben, Lilu már majdnem két évtizede él boldog házasságban férjével
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lilu még 2005-ben ment feleségül Árva László operatőrhöz.

A ma már 47 éves műsorvezető, Kovalcsik Ildikó vagy ahogy mindenki ismeri Lilu, már több évtizede a képernyőkön van és fényes karrierje alatt rendre komoly műsoroknak is volt a házigazdája és szerkesztője. Sőt, volt olyan idő is, amikor részt vett az ország intelligencia szintjének megmérésében.

A műsorvezető komoly arcát egyébként nem csak a különböző show-kban láthattuk viszont, ugyanis többször is kiállt már különböző karitatív események, szerveződések mellett. Ezek pedig általában az RTL Magyarország égisze alatt történtek egy-egy nemes ügy érdekében, és mint azt tudjuk Lilu a mai napig ennél a csatornánál dolgozik, tapasztaltságának köszönhetően a Cápák között című üzleti-reality vezetését bízták rá, ami a mai napig nagy sikerrel fut a csatornán.

Karrierje mellett ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy Lilu kétgyermekes anyuka, aki a mai napig boldog házasságban él második férjével, Árva Lászlóval. Első házassága a világsztár vízilabdázó Varga Zsolttal zátonyra futott, azonban második férje, az egykori RTL-es operatőr, akivel éppen egy műsor, a Rettegés foka forgatásán ismerkedtek meg még 2005-ben, a mai napig kitart mellette.

Mi a televíziónak köszönhetjük egymást. A férjem volt A rettegés foka című műsor operatőre. A repülőtéren találkoztunk. Először Milánóba repültünk, onnan Buenos Aires-be - egymás mellé ültünk -, és én Pécs felett már olyan szerelmes voltam, hogy azt sem tudtam, hol a kijárat a gépen. Tudtam, hogy ő az! Négy hónap múlva összeházasodtunk. 27 éves voltam, és azóta jó együtt

- nyilatkozta a műsorvezető még 2012-ben a Nők Lapjának, amit a Femina idézett.

Amit a kapcsolatukról ezen kívül még tudni lehet az az, hogy még 2015-ben komoly válsága került a kapcsolatuk, ám hatalmas küzdelem árán sikerült megmenteniük házasságukat, így  a szerelmesek újra egymásra találtak, amit egy újabb gyermekkel koronáztak meg, a 2009-ben született Dávid után után ugyanis 2019-ben Félix-szel gazdagodott a család. 

Azt pedig, hogy a házaspár mennyire jól mutat együtt, mi sem bizonyítja jobban mint az alábbi fotó róluk, amely még a Story magazinnak készült évekkel ezelőtt, ám mivel Lilu kényesen ügyel arra, hogy magánélete részleteit ne nagyon ossza meg a nyilvánossággal nemigen lehet róluk találni frissebb felvételt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás