promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meseszép, barna hajú színésznő Szellő István élete párja, 9 év alatt mindössze egyszer jelentek meg közösen a nyilvánosság előtt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szellő István már 2015 óta egy párt alkot a Barátok Köztből ismert színésznővel.

Az RTL Híradójának házigazdája Szellő István köztudottan nagyon visszafogott, már ami a magánéletét érintő kérdéseket illeti, ám azt tudni lehet róla, hogy már hosszú évek óta boldog párkapcsolatban él a gyönyörű színésznővel, Gubík Ágival.

Még 2015 tavaszán derült ki, hogy a híradós egy párt alkot Gubík Ágival, akit a tévénézők Berényi Ágnesként ismerhettek meg még anno a Barátok közt című sorozatban. Kapcsolatuk azonban mindig is eléggé titokzatos volt, a sztárpár ugyanis nem szereti a nyilvánosság elé tárni szerelmük részleteit. Annyit azonban lehet tudni róluk, hogy egy partin mindketten felfigyeltek fel a másikra s ezt követően szerettek egymásba, ám abban az időben sem az RTL szerkesztőségében, sem az akkoriban a Barátok köztben forgató színésznő munkahelyén nem igen tudta senki, hogy ők ketten egy párt alkotnak.

Megismerkedésük részleteiről azonban néhány évvel ezelőtt végre elárultak néhány részletet. Mint kiderült az első találkozást akkoriban a híradós kezdte, a közös téma pedig azonnal megvolt kettejük között, Szellő István ugyanis akkor épp Prágában tanult, és tudta, hogy Ági a felvidéki Zselízen született, így jól beszéli a szláv nyelveket.

Ezután nem is csoda, hogy hamar egymásba szerettek. Egy ismerősük korábban azt nyilatkozta, hogy a humor, a sport, a kultúra iránti szeretet és a kémia miatt működik jól a kapcsolatuk, valamint azért is, mert jól tolerálják egymás rendszertelen munkáját.

Egyébként az elmúlt években sokszor röppent fel hír arról, hogy szakítottak, már csak azért is, mert állítólag nem egy fedél alatt éltek, a színésznő azonban megcáfolta ezen híreszteléseket.

Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, ebből következően nem vagyok féltékeny sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt

– nyilatkozta korábban Gubík Ági a Best Magazinnak majd hozzátette:

Aki mellett egyszerre lehetek kislány és a végzet asszonya. Akkor vagyok gyönyörű, ha smink nélkül is szépnek tartanak, amikor reggel kócosan, összegömbölyödve iszom a kávét... Ha szeretik a testem, a főztöm, a bőröm illatát, akkor kivirágzom

– árulta el akkor a színésznő.

A sztárpár kapcsolatáról azóta sem jelentek meg hírek, azt azonban tudni lehet, hogy a mai napig is együtt vannak. Kettejükkel kapcsolatban még egy külön érdekesség, hogy az elmúlt nyolc év alatt mindössze egyszer jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, mégpedig a 2016-os Glamour gálán.

Forrás: Blikk 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás