promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
18 évvel fiatalabb nőt szeret Nacsa Olivér, ez a csodaszép szőke szépség csavarta el a fejét
Borítókép:  YouTube/ HírFm
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Együtt kalandozik szerelmével Nacsa Olivér, 26 éves lányba habarodott bele. 

Egy ideig úgy tűnt, hogy Nacsa Olivérnek nincs szerencséje a szerelememben. Korábban Somossy Barbara volt a felesége, akivel 2019-ben váltak külön. A műsorvezető-humorista már kétszer volt házas, de mindegyik zátonyra futott. A karrier tekintetében azonban sikerrel járt: a Banánhéj, avagy túlélni Bagi-Nacsát az egyik legszórakoztatóbb műsor volt az ezredforduló utáni években. Még most is sokan szeretik a műsort, amely biztosan mindenki arcára mosolyt csal. 

2022-ben aztán elárulta, hogy ismét szerelmes és nem akárki rabolta el a szívét. 

Az M5 csinos riporterével alkot jelenleg egy párt, aki 18 évvel fiatalabb nála. Hiába tavaly leplezték le a kapcsolatukat, már másfél éve együtt vannak. Anna korábban a Petőfi TV produkcióiban, így az Én vagyok itt című zenés műsorban volt látható, onnan ismerhetik a tévénézők. A hírek szerint pedig annyira egymásra hangolódtak, hogy Olivér ismét lánykérésre adta a fejét és tavaly nyáron megkérte szerelme kezét. Ez már a harmadik neki, ki tudja, lehetséges, hogy harmadjára állapodik meg teljesen egy nő mellett. 

Azóta pedig egyáltalán nem titkolják a kapcsolatukat, több fotót is megosztottak már együtt a közösségi médiában. A 44 éves Olivér és 26 éves párja nemrég Olaszországban kalandoztak, amelyet meg is osztottak a követőikkel. A januári hidegben a mediterrán hangulatot választották, ellátogattak Szicíliába. 

A fotókon pedig jól látható, hogy mennyire csinos Nacsa Olivér fiatal szerelme, Annak, aki a köztévé egyik riportere. A szőkésbarna szépség jól láthatóan jól érzi magát a szerelme társaságában, romantikus hangulatban telt el a kiruccanásuk. 

Nacsa Olivér azonban igencsak óvja a magánéletét, nem nagyon teregeti ki a szennyest és azt sem lehet tudni, hogy miért szakított előző feleségeivel. Korábban azonban lencsevégre kapták  a Barátok közt szereplőjével, Pataki Szilviával is.

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás