promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apró tanga bugyiban parádézik a Dancing with the Stars táncosa, Szőke Zsuzsi a fenekét most durván a képernyőbe tolta
Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dancing with the Stars táncosnője olyan felvételt mutatott magáról, hogy megáll az ész. 

Minden évben műsorra tűzi a TV2 a Dancing with the Stars műsorát, amely egyre nagyobb sikereknek örvend. Ebben az évben azért is volt annyira izgalmas, mert Krausz Gábor is a versenyzők között volt, méghozzá rögtön azután, hogy elvált feleségétől Tóth Gabitól. Majd aztán azért is izgulhattak érte a tévénézők, hogy összejöjjön Mikes Annával. A páros ugyanis igencsak egymásra hangolódott, majd végül kiderült, hogy valóban egy párt alkotnak. Sőt, sikereket is elértek együtt: ők lettek a műsor legjobbjai, ők nyerték meg az idei táncos műsort. 

Ám a verseny profi táncosai is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, évről évre kedvelik meg őket a magyarok. Így történt ezt Szőke Zsuzsannával is, aki korábban a döntőig menetelt Kinizsi Ottóval. Az idei széria azonban nem volt szerencsés számára, elsőként estek ki Simon Kornéllal. Azonban Zsuzsi egyáltalán nem tűnt el, közösségi oldalain aktív és sokszor jelentkezik be a követőihez. Így történt ez a napokban is, egy távoli helyről osztott meg fotókat, úgy tűnik, hogy a táncos most piheni ki az elmúlt év fáradalmait. 

Ha létezik ‘földi paradicsom’, mi most biztosan ott vagyunk…

- írta az egyik videójához Zsuzsi, aki épp Thaiföldön sütteti a hasát. 

De nem csak ez volt az egyetlen poszt, amit a mesés országból tett közzé. Több fotóján is mindössze egy parányi bikiniben látható, sőt olyan videó is akad róla, amelyben a fenekét telibe a képernyőbe tolta. Mondani sem kell, hogy aligha takarta valami a bombaalakú táncosnő testét. 

Ez pedig igencsak tetszett a követőinek és felkeltette az érdeklődést, elképesztően sok kedvelést és kommentet is kapott Szőke Zsuzsanna. 

-Gyönyörű vagy és gyönyörű a hely - olvasható az egyik kommetben. 

- Zsuzsikám! Ismét azt tudom mondani, hogy gyönyörű vagy!- írta egy másik hozzászóló.

-Annyira csinos vagy - kommentelte Zsuzsi egyik másik követője. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás