promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris szerelem szövődött a Dancing with the Stars két szereplője között? - őrült elméletet gyártottak a rajongók, felrobbant a műsorvezetőnő Instagramja
Borítókép:  TV2Play/Dancing with the Stars
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók valósággal felrobbantak, vad elmélet szökkent szárba a két sztárról.

Sydney van den Bosch, az egykori szépségkirálynő minden kétséget kizáróan Magyarország egyik leggyönyörűbb nője. A félig holland származású műsorvezetőnőt legújabban a Dancing with the Stars című, TV2-n óriási sikerrel futó nagyszabású szuperprodukcióban csodálhatjuk meg. Marics Peti pedig hazánk egyik legnépszerűbb énekese, a nagysikerű ValMar duó egyik feleként a nők körében is hatalmas népszerűségnek örvend, ő is a táncos műsor egyik húzóneve.

Sok barátság is szövődött a forgatások alatt, Marics Peti és a többi fiú között bensőséges viszonyt alakult ki. A műsor koncepciója, hogy a tánc területén amatőr híres emberek profi táncosokkal alkotnak egy párt, és hétről-hétre küzdenek egymással a nézők szavazataiért.

Sydney és Marics így tulajdonképpen ellenfeleknek számítanak, ennek ellenére a viszony köztük egyáltalán nem tűnik ellenségesnek. A gyönyörű műsorvezetőnő legújabb, Instagramon közétett fotója alapján meglehetősen jól kijönnek egymással. Elképesztő vagányul néznek ki egymás mellet, motorosok szerelésére emlékeztető, vörös-fekete színekkel operáló bőrszettjük sok kedvelést ért a követöktől.

Több se kellet a rajongóknak, már is elindultak a találgatások. Sydney van den Bosch éppen válófélben van, Marics Peti pedig Tóth Andival való, nagy sajtóvisszhangot generáló szakítása óta szingli. Különböző források már összehozták Kovács Gyopárral, ám ezt még nem erősítette meg egyik érintett sem. Így adja magát, hogy Marics és Sydney esetleg egy párt alkothatnak, a felfűtött hangulatú közös táncpróbák alatt akár össze is melegedhettek.

A kommentelők egyöntetű véleménye szerint nagyon jól állnak egymásnak, sokan szurkolnak, hogy ez bekövetkezzen. Ki tudja, még az is elképzelhető, hogy Azahriah nyugat-európai turnéja után a ValMar duó Hollandiát hódítja meg a jövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás