promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pajzán Sydney van den Bosch és Elizabeth Hurley alaposan nekivetkőzött, hogy ezek a forró képek elkészülhessenek
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch a medencénél, míg a szülinapos Elizabeth Hurley a tengerparton mutatta meg magát kétrészes bikiniben.

Sydney van den Bosch nevével mostanság a TV2-n találkozhatunk a legtöbbet. Bár Kasza Tibi a Szerencsekerék műsorvezetője, de a mindig gyönyörű Sydney van den Bosch a show háziasszonya. Az ő híres elődje anno még Prokopp Dóra volt. A 27 éves szépségkirálynő kifogástalanul néz ki a képernyőn, és persze azon kívül is. Sydney van den Bosch körül minden jól alakul jelenleg: nem rég az év közösségimédia-sztárjának választották, míg a szerencsekerék az év vetélkedője lett. A legfrissebb pajzán fotóján igyekszik minél többet megmutatni magából.

„Most már bátran veszem fel a csillogó bikinit, kockás has ide vagy oda”

- írta a képhez. Ugyebár anno gyakran szavazott a kétrészes fürdőruhákra, de ez most változott.

A kedvenc csábító színésznő teljes neve Elizabeth Jane Hurley. Anno 1965-ben született a hampshire-i Basingstoke-ban. Egyáltalán nem meglepő, hogy sokaknál simán benne van a listában, mint a legszexibb 50 év feletti színésznő, de a többség talán oda is adná neki az aranyérmet. Elképesztő belegondolni, hogy nem olyan rég 58 éves lesz. A többség szerint még 30 évet is simán letagadhatna. Elizabeth Hurley szépségéért továbbra is rengetegen rajonganak, na meg a csodás testéért, amit nem szokott félni bikiniben megmutatni. A szülinapos képet kísértetiesen hasonlít arra, mint amit Sydney van den Bosch osztott meg.

Végül érkezzen egy vérbeli influenszer, Ray Mattos, aki szintén imád pajzán fotókat rászabadítani a követőire. A tetovált modell néha a kebleit, néha pedig a tökéletes fenekét helyezi reflektorfénybe. Van egy cicája is, de szerintünk titeket inkább Ray fog jobban érdekelni.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Lionel Messi csodás felesége mutatja meg magát bikiniben, míg Dukai Regina után érkezik a bevállalós Tiana Kaylyn.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás