promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi feleségének szinte kicsúsznak a keblei a szűk bikinifelsőből, de Dukai Regina forró fotóit is elővettük – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Messi felesége innentől Miamiban sütetheti majd magát, míg Dukai Regina után érkezik a bevállalós Tiana Kaylyn.

Tegnap megtörtént a nagy bejelentés, mivel megvan Lionel Messi új csapata. Az argentin klasszist előtte alapból is két hétre felfüggesztette a PSG, mert engedély nélkül utazott el Szaúd-Arábiába, így már biztossá vált, hogy ott nem lesz hosszabbítás. A támadó az FC Barcelonához már csak edzőként, vagy valamilyen másik pozícióba térne vissza, így a győztes az amerikai Inter Miami lett. Messi és felesége állítólag nem akart három gyermekükkel Szaúd-Arábiába költözni, így ezért született meg ez a döntés.

Szóval Messi életének szerelme, Antonella Roccuzzo innentől kezdve Miamiban sütetheti majd magát. Mivel a válogatás rovatban vagyunk, így rögtön elő is vettünk róla néhány pikáns fotót.

Dukai Regina még tavaly augusztusban jelentette be, hogy gyereket vár, december közepén pedig világra is jött a csodaszép kislánya, Olivia. Gyorsan elillant ez a hat hónap, pedig a híresség nem csak a terhességtől, de az anyaságtól is nagyon félt. Dukai Regina úgy van vele, hogy bár a kislánya hiába pici, tanul tőle minden nap. A magyar modell és énekesnő hamarosan negyven éves lesz, de még mindig bombaformában van. Elő is vettünk róla néhány csábító képet.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen Tiana Kaylyn. Az influenszer már 118 ezren követik Instagramon, de ügyesen be is tudja húzni a rajongókat a művészein erotikus fotóival. Van olyan, ahol még a melltartóját is ledobja. Ennél merészebb exkluzív tartalmakért persze az OnlyFans oldalát kell felkeresnetek.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Szabó Zsófi és az Exatlon Hungary sztárja után érkezik egy igazán bevállalós brazil szépség, Bruna Lirio.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás