promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi a tengerparton vetkőzik, míg Kocsis Alexandra tangás tompora már művészien csábító – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi és az Exatlon Hungary sztárja után érkezik egy igazán bevállalós brazil szépség, Bruna Lirio.

Szabó Zsófi továbbra is igyekszik nagykanállal falni az életet, amit jól is tesz. A műsorvezető teljesen helyrerázódott, miután ő és Shane Tusup szakítottak, és nem zavarja, ha még nem kopogtat be az ajtaján az a bizonyos Nagy Ő. A bulvármédia persze már szívesen összehozná valakivel, de a pletykákon kívül még semmi hivatalos dologra ne számítsunk. A Reggeli műsorvezetője mostanában igazán szenvedélyes képeket osztott meg magáról, és sok olaszországi villantással gerjesztette be az embereket. Most azonban Cipruson tűnt fel egy kék bikiniben. Érdemes lapozni, mert úgy villan meg egyre több Szabó Zsófi csodás testéből.

Az Exatlon Hungary sztárja, Kocsis Alexandra közben Balin nyaral, és egy igazán művészi fotó készült róla az egyik vízesésnél. A tangás tompora tényleg igazán csábító. A sportos híresség gyakran veszi elő a vadmacska énjét, így nem csoda, hogy már 133 ezren követik Instagramon. Múltkor például olyan bikinifelsőt vett fel, ami nem sok mindent takart a feszes kebleiből. A nyár folyamán valószínűleg futószalagon fognak érkezni tőle ezek a pikáns képek.

Végül érkezzen a két magyar szépség után egy brazil. Bruna Lírio vérében van a szakma, így nem csoda, hogy anno a Victoria's Secret is lecsapott rá. Persze számos divatmárkával, valamint divattervezővel dolgozott az évek során. Ahogyan látni fogjátok, a szépsége semmit sem kopott az évek során.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben a két hazai szépség, Opitz Barbi, valamint Oroszlán Szonja után érkezik Alex Janai, aki nem hagyja, hogy kiszáradjanak a sárgadinnyéi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás