promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi vadító domborulatai csaknem kicsusszannak a fürdőruhából, de Oroszlán Szonja dekoltázsa is meg tud babonázni mindenkit – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A két hazai szépség, Opitz Barbi, valamint Oroszlán Szonja után érkezik Alex Janai, aki nem hagyja, hogy kiszáradjanak a sárgadinnyéi.

Opitz Barbi neve újra rengeteget szerepelt a bulvársajtóban. Azt már Instagramon is láthatjuk, hogy ismét fellángolt a szerelem, pedig állítólag voltak komolyabb összezördülései a barátjával anno. Az előadó igyekezett tisztázni, hogy az a bizonyos emberrablási ügy egy erősen felfújt tévedés volt. Opitz Barbi családja, és a barátai továbbra is ellenzik ezt a kapcsolatot. Az énekesnő szerelme, Albert azt állítja, hogy Barbi családja igyekszik mindenkit ellene hangolni, ráadásul még meg is fenyegették őt. Az előadónak ráadásul az édesapja is belekeveredett az ügybe. Opitz Tamás igyekszik kibékülni a fiatalokkal, de még meglátjuk, mi lesz ennek a vége.

A válogatásban persze a pikáns képeké a főszerep, szóval ezekből szedtünk össze néhányat Opitz Barbi múltjából. Remélhetőleg a családi perpatvar rendeződik, az énekesnőt pedig hamarosan ismét fürdőruhában láthatjuk.

Oroszlán Szonja nem olyan rég a Viasat 3 sorozatában, a Brigi és Brúnóban tűnt fel ismét Szabó Győző oldalán. A közönség nagy része viszont meglepően gyengének, valamint erőltetetnek értékelte a szériát. A páros mindig nagyot tudott robbantani, de ez nem jöhet be mindig. Nem olyan rég arról is őszintén beszélt, hogy miért nem akart gyereket. Oroszlán Szonja sem fél azért megmutatni a testét, és várjuk majd tőle a friss fotókat is.

A két hazai szépség után érkezzen azért egy külföldi is. Alex Janai rengeteg pajzán fotót szokott feltenni az Instragram-oldalára, így nem is csoda, hogy már 151 ezren követik. Van, amikor a gyönyörű kebleit egy kis slaggal hűti le az erotikus hatás kedvééért, de néha olyan bikinifelsőt visel, amiből csoda, hogy nem esnek ki a csodás sárgadinnyéi.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Radics Gigi és Rubint Réka utána megmutatjuk, hogy a világhírű teniszezőt, Eugenie Bouchardot miért követik csaknem két és félmillióan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás