promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radics Gigi az egyik legkívánatosabb testrészével hódít, Rubint Réka viszont a popsiját is bevetette – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Radics Gigi és Rubint Réka utána megmutatjuk, hogy a világhírű teniszezőt, Eugenie Bouchardot miért követik csaknem két és félmillióan.

A gyönyörű énekesnő, Radics Gigi igazán büszke volt, amikor harminc kilót dobott le magáról. Van, akinek rém könnyen megy, hogy a szülés után megszabaduljon a feleslegtől, de itt nem volt annyira egyszerű a helyzet. Sok mindenről kellett lemondania, mert nem evett tésztát, kenyeret, krumplit, de még cukrot sem. Ahogy ő is elmondta nem volt ebben semmi trükk, csak sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott. Persze az énekesnő az edzéseket sem hanyagolta el anno.

Az eladó legutóbb Oláh Ibolyával dolgozott együtt, és hamarosan le is leplezik a klipet. Radics Gigi anno a fogyása után nem félt magát megmutatni izgató ruhában, na meg bikiniben sem. A kívánatos combjaitól biztosan sokan fognak elolvadni.

Ha minden jól megy, akkor egy idő után Schobert Lara fogja átvenni édesanyja helyét. Schobert Norbi és Rubint Réka lánya igaz, hogy még nagyon fiatal, de iszonyatosan határozott. Építgeti a karrierjét, és nem olyan rég a elárulta, hogy aerobikedzőnek tanul. Rubint Réka és a család most Montenegróban van. Ide kattintva megnézhetitek a videót, hogyan futott zuhogó esőben a fiával. Most azonban érkezzen egy hazai villantás tőle. Ne felejtsetek el lapozni, mivel a fitneszlady a popsiját is megvillantja.

A végén érkezzen Eugenie Bouchard, akit már 2,4 millióan követnek Instagramon. A kanadai hivatásos teniszezőnő 2009 óta versenyez a profik között. Természetesen nem csak a sportolói életét mutatja be a rajongóknak, hanem gyakran szokott pikáns képeket is megosztani magáról.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben A Miss Balaton gyönyörű modellje, Batik-Horváth Cintia egy fehér bikiniben mutatta meg magát, Görög Zita pedig ellentétesen feketében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás