promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Miss Balaton szépségének kebleit alig bírja tartani a bikinifelső, de Görög Zita is bebizonyította, hogy nem fél pikáns fotót posztolni – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Miss Balaton gyönyörű modellje, Batik-Horváth Cintia egy fehér bikiniben mutatta meg magát, Görög Zita pedig ellentétesen feketében.

A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese, Horváth Cintia a fellegekben jár, mivel nem olyan rég összeházasodott a Budapest Honvéd középpályásával, Batik Bencével. Ugyebár azóta már a vezetéknevét is összefűzte a választottjával. Ha ez nem lenne elég, a páros Dubajba utazott el nászútra, és Cintia szívéhez a mai napig közel áll az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városa, mivel a friss fotója is onnan érkezett. A fehér bikinifelső alig bírja visszafogni a feszes kebleit. Megmutatjuk nektek kétrészes fürdőruhában is, de van rá sansz, hogy inkább az előbbire fogtok szavazni. Batik-Horváth Cintia már a Miss Balaton mentora, de ahogy láthatjátok, még most is elindulhatna a versenyen.

Görög Zita még mindig észveszejtően dögös, pedig már régen elmúlt 40 éves. Természetesen ő is azoknak a táborát erősíti, akik nyugodtan letagadhatnak jó pár évet a korukból. Az egykori modell színésznőként is bizonyított, például szerepelt az Underworld filmekben is. Nem vonult vissza a médiaszereplésektől, mert legutóbb láthatták a Szerencsekerékben és a tévénézők. Görög Zita a mai napig nem fél pikáns fotót megosztani magáról, így fekete bikiniben láthatjátok.

Végül érkezzen Olivia Prevost, aki főiskolai hallgató, táncoktató, de mellette azért van OnlyFans-oldala is. Szépen építgeti a netes követőtáborát, és persze Instagramon is szokott megosztani igazán kívánatos fényképeket. Ha kell, nyuszilányként pózol, vagy éppen a popsijával igyekszik levenni a lábáról mindenkit.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Kovács Gyopár és Tóth Andi után érkezik a külföldi nyuszilány, Elena Kamperi!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás