promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti állítólagos új barátnője bikinifelső nélkül élvezte a napsütést, míg Tóth Andinak mindig vannak pikáns képek a tarsolyában – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kovács Gyopár és Tóth Andi után érkezik a külföldi nyuszilány, Elena Kamperi!

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka. Marics Petinek mindenesetre sikerült, hogy az énekesnő bizalmat szavazzon neki, de a kapcsolatuk kútba esett. Nem volt egyszerű dolguk, mert még a TV2 Sztárban Sztár című műsorában is együtt kellett dolgozniuk a szakítás után. Az érzések még talán nem múltak el teljesen, és Tóth Andi azért Instagramon mindig igyekszik bizonyítani, hogy igazi vadmacska. Hamarosan valószínűleg új bikinis képek is érkeznek tőle, ahogy melegszik az idő.

Marics Peti a friss pletykák szerint újra szerelmes, legalábbis érez valamit Kovács Gyopár iránt. A fiatal színésznő anno a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában tűnt fel, legutóbb pedig a Valmar egyik klipjében is szerepelt, ahol egy kívánatos narancssárga ruhában pózolt. A frontember a Mokkának a legutóbb sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a híresztelést, hogy együtt vannak-e. A válogatásban elővettük Kovács Gyopár egyik olyan fotóját is a múltból, ahol a barátnőivel még a bikinifelsőjüket is levették.

Végül érkezzen a görög divatmodell, Elena Kamperi. A fiatal tehetség őrülten pikáns fotókat szokott megosztani magáról Instagramon, így nem is csoda, hogy már 1,1 milliós követőtábora van. Pózolt már nyuszilányként, de előfordult az is, hogy minden egyes ruhájától megszabadult egy egzotikus fotózás kedvéért.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Gelencsér Timi és a világsztár Emily Ratajkowski után érkezik a felnőtt filmes Maitland Ward Baxter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás