promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi tényleg nehézbombázóként vette le a ruháit, míg Emily Ratajkowski bikinifelsőjét szétfeszítik a keblei – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Timi és a világsztár Emily Ratajkowski után érkezik a felnőtt filmes Maitland Ward Baxter.

Gelencsér Timi ugyebár az Exatlon Hungary első évadában versenyző volt, később pedig riporterként találkozhattak vele nézők. A műsor miatt rengeteget tartózkodott Dominikán, de továbbra is imád utazni, úgyhogy sok egzotikus helyről szokott posztolni. Most azonban Miskolctapolcán nyitotta meg az idei bikiniszezont. A híresség koktélozgatott, és igyekezett élvezni a már-már nyárias napsütést, ami az időjárás szerint marad is velünk. Az biztos, hogy Gelencsér Timi már így a nyár elején bombaformában van.

Emily Ratajkowski már édesanya, de a modellkedésnek nem akar hátat fordítani. Aki kicsit Emily mögé akar látni, annak érdemes elolvasnia az életrajzi könyvét, a My Bodyt. A modell és Sebastian Bear-McClard útjai négy év után váltak külön tavaly nyáron. Azóta persze sok hírességgel hírbe hozták, de a angol-amerikai szépség inkább óvatosan vágna bele egy komoly kapcsolatba. A villantásai persze továbbra is a régiek. Most olyan bikinifelsőt vett fel, ami gyakorlatilag kilógnak a keblei.

Végül érkezzen Maitland Ward Baxter, aki rengeteg sorozatban feltűnt a karrierje során, de aztán belevágott a felnőtt filmezésbe. Szóval ha szétnéztek a világhálón, akkor fogtok olyan videókat is találni róla, amik szigorúan 18 pluszosak. Most viszont nézzük, hogy mivel igyekszik elcsábítani az Instagram-követőket, akikből már 1,9 millió van az új munkájának köszönhetően.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Zimány Linda és Metzker Viki után érkezik Joao Felix gyönyörű barátnője, Margarida Corceiro.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás