promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viki és Zimány Linda bevállalós fotói már most 30 fok fölé viszik a hőmérsékletet – válogatás
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zimány Linda és Metzker Viki után érkezik Joao Felix gyönyörű barátnője, Margarida Corceiro.

Metzker Viki nem lassít, főleg úgy, hogy itt a nyár, hamarosan támadnak az ütősebbnél ütősebb bulik. Valószínűleg sokan emlékeznek, hogy a magyar lemezlovas anno egy másik elektronikus zenei mágussal, Andróval járt együtt. Most ismét összejöttek, de persze csak zenélni. Az Emergency House legendás klasszikusát, a Dübörög a ház című slágert dolgozták fel. Végül hűek maradtak az eredeti verzióhoz, amit megspékeltek egy zúzós koncepcióval. Aki a zenét akarja meghallgatni, az kattintson ide, aki azonban Metzker Viki csábító villantásaira kíváncsi, az bizony maradjon itt a válogatás rovatban.

Ha valakinek, hát akkor dr. Zimány Lindának már most megvan a tökéletes a nyári alakja, és a barnuláson is jelentősen túl van. Folyamatosan záporoznak tőle a fürdőruhás képek, amiket imádnak a követői. Nincs új kedvenc fotónk Lindától, mert mindegyiken bombasztikusan néz ki. Legutóbb Miamiban nyaralt, legutóbb pedig néhány taktikát is elárult, miképp szokta megszervezni a nyaralásait. A celeb továbbra is szingli, keresi maga mellé az igazit, akire abszolút nem könnyű rátalálnia.

A Chelsea élete egyik legrosszabb szezonján van túl. Tudja ezt jól a kölcsönjátékos, Joao Felix is, aki nem is tudott túl sokat hozzátenni a londoni csapat játékához. Ettől még boldog lehet, mivel a gyönyörű barátnőjével igyekeznek harmonikus kapcsolatban élni. Bár ez nem könnyű, mert állítólag volt rá példa, hogy Margarida Corceiro megcsalta a focistát. Lehet a gyönyörű portugál színésznőnek mindig forr a vére?

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Lady Gaga és Sofia Vergara mellet Stella Stegmann is megmutatja, hogy nem szokott szégyellős lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás