promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gaga nudista fenekére senkinek se lesz pókerarca, de Sofia Vergara is elővette a vadmacska énjét – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lady Gaga és Sofia Vergara mellet Stella Stegmann is szépen gyűjtögeti a követőket Instagramon.

Lady Gaga díjainak lassan valószínűleg már kell egy külön szoba. Van itt Oscar-díj, Golden Globe-díj, egy tucat Grammy és rengeteg MTV Video Music Awards elismerés. A világ egyik leghíresebb előadónője is belevágott a bikiniszezonba, és megmutatta magát a rajongóknak – pontosabban a fenekét. Persze ez csak nosztalgia, szóval reméljük, hogy a mostani nyár még több ilyen fotót fog termelni.

A Modern család sztárja, Sofia Vergara a sorozat után is nagyon aktív. Mai fejjel már ritkán vállal be szexi pózolásokat. Bátran kimondhatjuk, hogy abszolút nem fog rajta az idő. Meg nem mondaná az ember, hogy a színésznő most nyáron már 50 éves lesz. Vergara egy fürdőruhás, és egy fehérneműs képet is feltöltött az Instagramjára, amitől szabályosan megőrült az internet.

Végezetül érkezzen egy német modell, Stella Stegmann, aki szintén szépen gyűjtögeti a követőket az Instagram-oldalán. Nem is csoda, mivel igazán forró fotókkal szokta meglepni a rajongótáborát. Az egyiken még az egyik barátnőjével is láthatjátok.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Emily Ratajkowski és Gáspár Evelin után érkezik Marie Teissonniere, aki gyűlöli a melltartót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás