promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski nudizott, és a terhespocakjával nosztalgiázott, de Gáspár Evelin is egy szenvedélyes fotóval hengerelt le mindenkit – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski és Gáspár Evelin után érkezik Marie Teissonniere, aki gyűlöli a melltartót.

A világ egyik leghíresebb modellje úgy döntött, hogy nosztalgiázik egyet. Ezek a képek közvetlenül azelőtt készültek, amikor Emily Ratajkowski kisbabája még bőven a hasában volt. Nem csak terhespocakot villantott a híresség, hanem nudizott is egyet mindenki kedvéért. Anyukának lenni szerinte azt jelenti, hogy sok kemény munkát végzel csendesen, amit senki sem lát. Úgy gondolja, hogy az édesanyák odaadása és szeretete az egyik legszebb dolog a világon. Van egy másik fotó is posztban amire sokan emlékezhetnek, szóval ne felejtsetek el lapozni!

Gáspár Evelin már tavaly is egyre többször pózolt fürdőruhában. Győzike lánya arra a legbüszkébb, hogy nem használ semmilyen filtert a fotókhoz, csak a természetes szépségét szeretné megmutatni a világnak, na meg a fogyását. Sokat szenvedett érte, de még mindig topformában tartja magát. Gáspár Evelint nagyon megviselte, hogy gyerekkorában kövér volt, de végül sikeresen le tudott fogyni. Elmondása szerint nem alkalmazott nagy trükköket, egyszerűen csak odafigyelt az étkezésére és igyekezett többet mozogni. Végül olyan alakot tudott elérni, amiről mindig is álmodott. A friss bikinis fotójától biztosan sokan fognak elolvadni, de elővettük egy régebbi képét is.

Végül érkezzen egy olyan divatmodell, aki még sosem szerepelt a válogatásban, pedig bőven megérdemelte volna. Marie Teissonniere nem szeret melltartót felvenni, és tudjuk jól, hogy a fehér vizes póló ki tudja emelni a domborulatokat. Előtte persze még nézzétek meg egy igazán aprócska fürdőruhában.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Heidi Klum és Szabó Zsófi után érkezik az óriási kebelcsoda, Penny Lane, akire nincsen jó méretű bikinifelső.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás