promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heidi Klum egy minitangában sütette a popsiját, Szabó Zsófi pedig továbbra is vadmacskaként vetkőzik – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Heidi Klum és Szabó Zsófi után érkezik az óriási kebelcsoda, Penny Lane, akire nincsen jó méretű bikinifelső.

Heidi Klum hiába közeledik az ötvenhez, abszolút nem látszik rajta a kor. Hogy hány évet tagadhat le, azt döntsétek el ti. A veterán modell olyan képet posztolt az Instagramon, amire rengetegen felkapták a fejüket. Heidi Klum gyakorlatilag teljesen levetkőzött, és igyekszik mindent megmutatni magából. Minitangában feküdt ki süttetni a popsiját, és persze ehhez a melltartóját is ledobta. Megmutatjuk azt is, hogy a lányával miképp pózolt a hónap elején egy reklámhoz.

Felpezsdültek a dolgok Szabó Zsófi körül. A műsorvezető teljesen helyrerázódott, miután ő és Shane Tusup szakítottak, és igyekszik élvezni az életet nagy szerelem nélkül is. A bulvármédia persze már szívesen összehozná valakivel, de a pletykákon kívül még semmi hivatalos dologra ne számítsunk. A Reggeli műsorvezetője mostanában igazán szenvedélyes képeket osztott meg magáról, és most egy olaszországi villantással gerjesztette be az embereket. Aki szemfüles, már láthatta ezt a bikinit egy fürdőszobában.

Végül érkezzen a válogatás rovatban Penny Lane, akire nincsen jó méretű bikinifelső a hatalmas keblei miatt, de lehet nem is akarna ilyeneket felvenni. Megleshetitek őt tengerparti zuhanyzás, de napozás közben is. Az utolsó posztnál csak azt kell eldöntenetek, hogy mennyire látszódik át a fehér felsője.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Halle Berry bevállalós villantásokkal veszi le a lábáról a követőit, Nádai Anikó pedig egy kis különlegességgel akar elcsábítani mindenkit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás