promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry szétnyíló köntöse többet mutat a kelleténél, míg Molnár Anikó előkapta a tejszínhabot a hűtőből – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Halle Berry bevállalós villantásokkal veszi le a lábáról a követőit, Nádai Anikó pedig egy kis különlegességgel akar elcsábítani mindenkit.

Halle Berry színésznőként elért mindent, amit lehetett. Nyert Oscart, Goldeb Globe-díjat, valamint Emmyt, de Arany Málna díjat is vihetett haza a Macskanőben nyújtott alakítása miatt. Berry modellként is tevékenykedik és hiába 57 éves lesz augusztusban, továbbra is csúcsformában van. A szétnyíló köntösével elegánsan tudott villantani anno, míg a friss fotóján arany színű bikinifelsőben engedd betekintést a csodás keblei közé. Ugye, hogy jó pár évet letagadhat a korából?

Molnár Anikó neve ismét egyre többször tűnik fel a bulvársajtóban. Ugyebár a celebségbe már anno belevágott, mivel a Való Világ második szériájában ismerte meg a nevét Magyarország. Aztán a híresség még nagyobb lehetőséget kapott a TV2-től, mivel Molnár Anikó lett a Nagy Ő, akinek rengeteg férfi versenyzett a szerelméért. A híresség így ötvenhez közel úgy döntött, hogy belekóstol az OnlyFans-be, és nem bánta meg, mivel roppant jól keres vele. Az Instagramon most azt kérdezte meg a követőitől, hogy mennyire szeretnék, hogy tovább vaduljon a tejszínhabbal? A fizetős természetesen érkeznek majd az ütősebb képek.

Végül érkezzen egy másik külföldi szépség, Ellie Lyon, aki még sosem tűnt fel a válogatás rovatban. Aki szívesen elcsábítaná, annak rossz hírünk van, mivel Ellie boldog párkapcsolatban él. Ettől még elő szokta venni a vadmacska énjét a közösségi médiában, szóval vannak bevállalós képei. Akad olyan is, aminél a melltartójától is megszabadult.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Szegedi Fecsó csodás párja, Géczi Bea után Sári Évit nézhetitek meg nyaralás közben, majd jön a bevállalós valóságshow-sztár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás