promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szegedi Fecsó párjának méretes keblei alig férnek el a bikinifelsőben, de Sári Évi is hasonló cipőben jár – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szegedi Fecsó csodás párja, Géczi Bea után Sári Évit nézhetitek meg nyaralás közben, majd jön a bevállalós valóságshow-sztár.

Szegedi Fecsó már jó ideje együtt van Géczi Beával. Ugyebár még magasabb szintre akarták emelni a kapcsolatukat, így lett egy közös gyerekük. Volt ugyebár olyan is, hogy Géczi Bea a terhes pocakját is megvillantotta bikiniben, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Szegedi Fecsó persze nem lehet felhőtlenül boldog, mivel Éden Hotelből megismert Mandula Ádám, bevallotta egész Magyarország előtt, hogy még mindig szereti az exét, Géczi Beát. Azt persze hozzátette, hogy egyáltalán nem szeretne belerondítani ebbe a kapcsolatba. Viszont ha egyszer visszaszerezhetné Beát, akkor lehet azonnal lépne?

Sári Évi mostanság igazán kezd visszakerülni a celeb élet vérkeringésébe, és a Madách Színházban is van dolga bőven. A Splash együttes egykori tagja bár túl van a negyvenen, de ez abszolút nem látszik rajta. A csodás kebleivel tényleg le tud mindenkit venni a lábáról. Most egy kis videót töltött fel nem olyan rég a külföldi nyaralásáról, amit ide kattintva tekinthettek meg. Sári Éva természetesen még most is elképesztően néz ki fürdőruhában.

Végül zárjuk a sort egy külföldi modellel a két magyar lány után. Danica Taylor nevét a Love Island miatt ismerhette meg a világ. A valóságshow-sztár nem is aprózza el a dolgot, mert cikkünk írásakor 654 ezer követője van Instagramon. Ez persze nem meglepő, mert imád forró képeket posztolni a rajongóknak. Mutatunk néhány igazán tüzeset a közelmúltból!

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Dobó Kata és Vass Zita után érkezik Coral Gutiérrez, aki alaposan elkezdett levetkőzni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás