promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata és a Playboy-modell Vass Zita is bikiniben perzsel fel mindent maga körül – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dobó Kata és Vass Zita után érkezik Coral Gutiérrez, aki alaposan elkezdett levetkőzni.

Dobó Katának rengeteg izgalmas fordulat volt az életében, na meg a karrierjében. Anno 1997-ben már egy ország ismerte meg a nevét A miniszter félrelép című film miatt, de sokan megemlítenék a kultikus Pepsi reklámot, amiben szerepelt. Most ugyebár főleg rendezőként tengeti a napjait, is igyekszik minél jobb alkotásokat összerakni a magyar közönségnek. Legutóbbi filmje, az „El a kezekkel a papámtól!” nyerte például a legjobb mozifilm díját a San Diegó-i Nemzetközi Gyerekfilm Fesztiválon. Ide kattintva megnézhetitek, miképp pózol a díjjal, mi azonban a rovatunkban néhány kívánatos villantását húztuk elő a kalapból.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma, így rengeteg munkája van. Feltűnt anno néhány amerikai sorozatban, filmben, de végül a modellkedéssel lett világhírű. Mostanság a Guess márkát szokta népszerűsíteni, de bikinis manökenként egyre több helyen láthatjuk. Össze is gyűjtöttük nektek a legforróbb pillanatait a közelmúltból - az első poszt még igazán friss tőle.

Jöjjön azért egy friss modell is, aki még sosem szerepelt a válogatásban. A két magyar szépség után érkezik Coral Gutiérrez, aki szintén modellként keresi a kenyerét. Persze nincs akkora rajongótábora, mint Vass Zitának, de ő sem szokta visszafogni magát. Van, hogy egyrészes fürdőruhát kap fel magára, de alig várja, hogy megszabaduljon tőle.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Baukó Éva és Szabó Zsófi tesz róla, hogy forró legyen a hangulat. Mind a két magyar híresség hihetetlen villantásokat hozott össze!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás