promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva és Szabó Zsófi bombázó teste egészen biztosan 30 fok fölé viszi a hőmérsékletet – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az időjárásban még messze vagyunk a hőségtől, de Baukó Éva és Szabó Zsófi tesz róla, hogy forró legyen a hangulat.

Baukó Éva is az tipikus közszereplő, aki remekül meg tudta lovagolni a Való Világ kínálta lehetőségeket. Persze az már a múlt, és celeb azóta rengeteg mindent átélt, na meg túl van néhány botrányon is, ami nem szokta elkerülni. A népszerűsége töretlen, mivel már csaknem 200 ezren követik Instagramon. Remélhetőleg nagyot fog robbantani, ha ezt sikerül átlépni. Baukó Éva mostanság cipruson töltötte a szabadidejét, és rengeteg kívánatos fotóval lepte meg a rajongóit. Hogy melyik a kedvenc villantásotok tőle mostanában, az döntésetek el ti. Van visszafogott, és persze elég merész is köztük.

Felpezsdültek a dolgok Szabó Zsófi körül. A műsorvezető teljesen helyrerázódott, miután ő és Shane Tusup szakítottak, és igyekszik élvezni az életet nagy szerelem nélkül is. A bulvármédia persze már szívesen összehozná valakivel, de a pletykákon kívül még semmi hivatalos dologra ne számítsunk. A Reggeli műsorvezetője éppen Olaszországban nyaral, és igazán bevállalós képeket osztott meg magáról.

Végül érkezzen Emily La Rue, aki a modern felfogást képviselve OnlyFans oldalt is üzemeltett. Azért az Instagramon oldalán is vannak tüzes fotók, amikből mutatunk néhány igazán lehengerlőt. Ahogy láthatjátok, a modell sosem szokta visszafogni magát. Nehezen is tud olyan bikinit felvenni, amiből ne lógnának ki a csodás keblei.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Vajna Tímea és Heidi Klum bevállalós fotói után érkezik Isabel Kashi, akiről csaknem lecsúszik a bikinialsó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás