promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea a kebleivel és a nyelvével hipnotizál, míg Heidi Klum a lányával közösen vált meg a ruháitól – válogatás
Borítókép:  MTI Fotó: Balogh Zoltán
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea és Heidi Klum bevállalós fotói után érkezik Isabel Kashi, akiről csaknem lecsúszik a bikinialsó.

Andy Vajna 2013-ban vette feleségül a 38 évvel fiatalabb Palácsik Tímeát, aki egybekelésük után Vajna Tímeára változtatta a nevét. A házasságuk boldog volt, és állítólag igazi lelki társként tekintettek egymásra. A filmproducer 2019. január 20-án 75 évesen hunyt el a budapesti otthonában hosszan tartó betegség után. Vajna Timi a gyász után igyekezett talpra állni, de még egy valami nagyon hiányzik az életéből, az pedig egy gyerek. Remélhetőleg a közeljövőben ez is össze fog jönni neki. Vajna Tímea továbbra is Los Angelesben él, és nem olyan rég a magyarországi rokonok is meglátogattál. Az örökösnő gyakran villant Instagramon, és ha az első posztnál lapoztok, akkor láthatjátok, hogy még a nyelvével is tud hipnotizálni, néhány fotón pedig ki kellett takarnia a mellbimbóit.

Heidi Klum hiába közeledik az ötvenhez, abszolút nem látszik rajta a kor. Hogy hány évet tagadhat le, azt döntsétek el ti. Heidi Klum és Flavio Briatore tinédzser lánya, Leni úgy döntött, hogy az édesanyjához hasonlóan ő is a modellkedni szeretne. Már nagyon fiatalon belevágott, és pokolian jól csinálja. Persze ehhez az is kellett, hogy örökölje az édesanyja szépségét. Most együtt mutatták meg magukat egy reklám miatt, de Heidi a fürdőszobából is posztolt.

Végül érkezzen egy olyan külföldi divatmodell, aki még sosem szerepelt a válogatás rovatban. Isabel Kashinál a többség nem a gyönyörű kék szemeire szokott figyelni. A modell többségében az elegáns erotikát képviseli, de akad olyan, amikor a melltartójától is meg szokott válni. Nincs még túl nagy rajongótábora, szóval ne felejtsétek el bekövetni.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Gregor Bernadett és a csodás énekesnő, Jessica Simpson után jön Cam Charp, aki nem szereti, ha túl sok ruha van rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás