promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forró bikinis fotó került elő Gregor Bernadettről, de Jessica Simpson sem fogta vissza magát – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gregor Bernadett és a csodás énekesnő, Jessica Simpson után jön Cam Charp, de nem szereti, ha túl sok ruha van rajta.

Gregor Bernadett anno még 1995-ben végzett sikeresen a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A tehetsége hamar megmutatkozott, és a következő évben már a Nemzeti Színházban találta magát. A magánélete igazán változatos, mivel több férje is volt. Gregor Benadett elmúlt már ötven éves, és úgy érzi, hogy a színpad már nem neki való, így a háttérbe vonulna. Színésznőként nem látja magát már a színpadon 15 év múlva, de imádja a rendezést, így abba akar több energiát fektetni. Ide kattintva megnézhetitek, hogyan nézett ki bikiniben a TV2 képernyőjén, de előkerült egy régi HOT magazinos fotó is róla.

Jessica Simpson a kalandos életet anno az Open Book elnevezésű önéletrajzi könyvben alaposan kitárgyalta. Ugyebár az énekesnő sokáig alkoholista volt. Szerinte nem az ivás volt a probléma, hanem ő, amiért nem szerette magát, de mára igen, és a félelmeivel is meg tudott barátkozni. Jessica Simpson ezután belevágott az elvonókúrába, és saját bevallása szerint azóta egy kortyot sem ivott. Most megnézhetitek, mennyire bombaformában van.

Végül érkezzen Cam Charp, aki szintén imádja bikiniben és tangában mutogatni magát. Aki a videóira is kíváncsi, az ide kattintva tudja megnézni a TikTok oldalát. Most azonban lessétek meg az elképesztően kívánatos képeit.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Mardoll és Görög Zita kívánatos fotói után érkezik a Star Wars fanatikus Jowee, aki mellékesen dögös szurkolólány is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás