promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görög Zita még mindig vérbeli kebelcsoda, de Mardoll pikáns képei is bármilyen ciklont elűznek – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mardoll és Görög Zita kívánatos fotói után érkezik a Star Wars fanatikus Jowee, aki mellékesen dögös pompom-lány is.

Görög Zita még mindig észveszejtően dögös, pedig már régen elmúlt 40 éves. Természetesen ő is azoknak a táborát erősíti, akik nyugodtan letagadhatnak jó pár évet a korukból. Az egykori modell színésznőként is bizonyított, például szerepelt az Underworld filmekben is. Görög Zita nem olyan rég feltűnt a Szerencsekerékben is. Kasza Tibi könyörgött a hírességnek egy randiért, ami balul sült el, a modell pedig kitálalt arról, valóban mi történt köztük, amit ide kattintva tudtok megnézni. Akik viszont Görög Zita villantásaira kíváncsiak, azoknak mutatunk párat.

Yvonne Dederick lánya, anno Mardoll művésznéven kezdte el zene karrierjét, méghozzá a rap műfajában. Azóta több műsorban is feltűnt az RTL-en, és igazi celeb vált belőle. A csinos lányra végre rátalált a boldogság, és kiderült, hogy a szerelmét Rajmundnak hívják aki szintén a zenéléssel foglalkozik. Még az X-Faktorban találkoztak, a kapcsolatuk pedig elég komoly, mivel össze is költöztek. Itt a válogatásban most nosztalgiázunk egy kicsit, és elővettük Mardoll néhány igazán pikáns fotóját a múltból.

Végül érkezzen egy pompom-lány, Jowee, aki igazi egzotikus szépségként forrósítja majd fel a hangulatot. Az influenszer igyekszik nagykanállal falni az életet, ráadásul vérbeli Star Wars-rajongó. Igazi rosszkislány, mivel inkább a Sithek oldalán képzelné el magát.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Viczián Viktória és Lil G után friss modellként mutatkozik be Emily Bright, aki a hatalmas domborulataival támad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás