promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kívánatos Viczián Viktória megmutatta, mi van a felsője alatt, míg Lil G a kerek tomporával csábít el – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Viczián Viktória és Lil G után friss modellként mutatkozik be Emily Bright, aki a hatalmas domborulataival támad.

A TV2 továbbra is mindent bevet, hogy rájuk kapcsoljon a legtöbb néző az RTL helyett. Érkezik is egy új évaddal a népszerű reality, a Párharc, ami május nyolcadikán fog elstartolni. Hét vakmerő sztárpár vállalkozott arra, hogy túllendül a komplex feladatokon. Ugyebár mindenki szeretné bebizonyítani a nézőknek, hogy az ő párosa a legjobb, és így lesz ezzel Somhegyi Krisztián műugró, az Exatlon Hungary bajnok csapatának a tagja, és csodaszép párja, Viczián Viktória. Utóbbi ugyebár Miss Earth Hungary volt 2017-ben, és a Dancing with the Starsban is döntős lett. Biztosak lehetünk benne, hogy a Párharcban is ott akar majd lenni a legjobbak között. Viczián Viktória Most elevenítsünk fel Viczián Viktóriától néhány igazán dögös pillanatot, de a szexi szettjétől is biztosan le fog esni az állatok.

Laskai Lili, vagy ahogyan egész Magyarország ismei, Lil G már nagyon régen tűnt fel a rovatunkban, és éppen itt volt az ideje. Nem olyan rég jelent meg a rapper legújabb szerzeménye, az „Egyszer igazán”, amiben Norbow-val állt össze, amivel az az exének üzent. Lil G a múltkor a csodás popsiját is megvillantotta az országnak, de anno Dubajban is ezzel hódított.

Ismét találkozhattok olyan modellel, aki még sosem szerepelt a válogatás rovatban. Van egy olyan érzésünk, hogy Emily Bright visszatérő vendég lesz. Instagramon már 286 ezren követik, de van pikánsabb OnlyFans oldala is. Emily mindig a hatalmas domborulataival veszi el a követői eszét, a képekre pedig természetesen özönlenek a lájkok.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Salma Hayek és Curtis párja után érkezik a szőke szépség, Vanessa Liebe, aki a melltartójától is szeret megszabadulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás