promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig pár órával a műsor előtt közölték, a Dancing with The Stars nézői ezt egész eddig nem tudhatták
Borítókép:  Youtube - tv2official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem régen érkezett a bejelentés a ma este kezdődő műsorról.

Tűkön ülve várja az ország, hogy elkezdődjön az év legnagyobb durranásák szánt verseny: a mai este elrajtol a TV2 képernyőjén a Dancing with the Stars és ebből az alkalomból több millió néző  lesz ma a képernyők előtt, miközben drukkol majd a kedvencének. Több nagy kedvencnek kikiáltott csapat is van, a legnagyobb érdeklődés Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra párosát kíséri, de a többi induló is igazi A listás sztár, akikre sokan kíváncsiak.

A táncosok idén is profik, a nem táncosok mindent beleadtak és már most is megmutatkozik az, hogy fantasztikusan lettek összerakva a párok: mindegyikükön vidámság, harmónia és remek csapatmunka látszik. A TV2 Playen már megtekinthetőek az adás előtti utolsó interjúk, ebben azért bőven megmutatkozik a másik oldal is: mindenki izgul és feszült, senki sem akar elsőként kiesni a megmérettetésen.

A csatorna azonban egy ilyen gigaprodukció esetén szereti meglepni a nézőket és tizenkilencre még húzni egy lapot, most sem volt ez másképp, ugyanis az adás kezdete előtt nem sokkal dobtak le egy igazi bombát: bejelentették, hogy milyen sztárvendégeket láthatnak majd a nézők az eleve is jelenlévő celebek mellett.

A show idén is rendelkezik két háttérműsorral, melyek a Dancefloor és a Dirty Dancing Live címet viselik. Előbbi 18:00-tól, utóbbi pedig 19.25-től megtekinthető majd a TV2 Play-en.

A műsorba meghívott sztárvendégek valószínúleg erősen emelik majd a hangulatot. A stúdióba érkezik majd Papp Dorci, az Exatlonos szupersztár, Valkusz Milán, aki Marics Peti zenész- és legnagyobb tettestársa, valamint Pásztor Anna az Anna and the Barbies dívája és a fiatalok nagy kedvence Pető Brúnó. Ők fognak beszélgeti Gelencsér Timivel és megjegyzéseikkel színesítik majd a műsort, szóval fél szemmel érdemes erre is figyelni.

A plakát, amelyen a nagy bejelentés érkezett itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás