promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi baki történt Dancing with the Stars-ban – kínos villantást hozott össze a híresség
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 nagyot akar robbantani a Dancing with the Stars új évadával, amiben Krausz Gábor is újra magára találhat.

A TV2 nem túlzott azzal, hogy éles kihívója lesz a nézettségi harcnak. Rengeteg népszerű műsort vetettek be, amik valóban vonzzák a tévénézőket. A Konyhafőnökre rászabadították a Séfek séfét, amiben ugyanúgy 20 órakor kezdődik, és zakatol a Sztárban Sztár leszek is. A válás közepén tartó Krausz Gábor és Tóth Gabi összefuthatnak a TV2-nél, de mivel más-más műsorokban vannak, erre kicsi az esély.

Szombaton érkezik egy Szerencsekerék különkiadás is VIP alcímmel, amiben visszatérnek a műsor akkori nagyágyúi, hogy Kasza Tibi megizzassza picit őket.

Közben a TV2 abszolút nem pihen, és nagy meglepetéssel álltak elő. Bár sokan készültek arra, hogy végre bejelentik az Ázsia Expressz új évadát, de először még a Dancing with the Stars érkezik.

Idán október 14-én az alábbi szereplőkkel startol el a DWTS Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezetésével:

Radics Gigi - Baranya Dávid
T.Danny – Lissák Laura
Sydney van den Bosch – Ádám Csba
Simon Kornél – Szőke Zsuzsanna
Hunyadi Donatella – Bődi Dénes
Marics Peti - Stana Alexandra
Király Linda - Suti Andris
Szabó András Csuti – Tóth Katica
Eszenyi Enikő – Hegyes Berci
Krausz Gábor – Mikes Anna

Mindegyik név abszolút pikáns, de sokan Krausz Gáborra lesznek igazán kíváncsiak. A Séfek séfe sztárja a Tóth Gabival való szakítás után igyekszik magára találni.

Anno 2020-ban a TV2 egy óriási meglepetést ígért a nézőknek a Dancing with the Stars-ban. Nyilván mindenki elkezdte találgatni, hogy melyik világsztár fog majd feltűnni a műsorban. Sokan ledöbbentek, amikor bejelentették, hogy a dél-amerikai szappanoperák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic is ott lesz a táncosok között.

A műsor második évadában visszatért, mint vendégszereplő, illetve az utolsó két adásban vendég zsűritag volt, aztán a harmadik évadra is visszahozta őt a TV2, de ekkor beütött egy kis baki is.

A világsztár a csodás kebleit épphogy be tudta préselni a csillogó, kék ruhába. Ez sokáig nem is tartott ki, és melltartó híján egyből mellbimbót villantott az adásban. A kínos balesetet ide kattintva tudjátok megnézni. A képet az Origo egyik fotósa, Cusdai Sándor készítette, aki pont jókor kattintott. Később Gabriela Spanic mellbimbótapaszt kapott, hogy elkerüljék ezeket a kínos szituációkat. Hasonló bakik valószínűleg a Dancing with the Stars idei évadában is lesznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás