promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor Tóth Gabinak egy roppant büdös meglepetést hagyhatott a vécében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor már feltűnt a Séfek séfében, de hirtelen Tóth Gabi neve is előkerült a műsorban, akárcsak a közös vécé.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása alaposan lázban tartja a bulvár rajongókat. Nem is csoda, mivel ez volt az utóbbi évek egyik legváratlanabb szakítása. Minden álomszerű volt: anno 2019 végén kötötték össze az életüket, majd megszületett a közös gyermekük, Hannaróza. A család ugyebár sokáig Budapesten élt egy lakásban, de aztán Szentendrén kezdtek új életet egy családi házban.

Ugyebár kiderült, hogy Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes alapító tagjába, Papp Máté Bencébe. A táncos már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. Lehet már akkor elkezdett kialakulni köztük egy kölcsönös vonzalom. A pletykák szerint persze Krausz Gábornak és az énekesnőnek ezen kívül is voltak megoldatlan problémáik.

Közben Tóth Gabival és Krausz Gáborral is találkozhattak a nézők a TV2-n. Szerencsére ez nem okoz náluk feszültséget, mivel mind a ketten külön műsorban szerepelnek. Előbbi a Sztárban sztár leszek! zsűrijében foglal helyett, míg utóbbi a Séfek séfében igyekszik mentorálni a feltörekvő séfeket.

Ne feledjük, hogy a Séfek séfét még akkor vették fel, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor nem jelentették be a szakításukat. Valahogy sejteni is lehetett, hogy elő fog kerülni előbbinek a neve a TV2 gasztronómiai műsorában.

A Séfek séfe elején mindig megjelennek csodabogarak, akiknek inkább csak feltűnési viszketegségük van, de a konyhában nem igazán találják fel magukat. Így volt vele a kanos kalandor, gladiátor Péter is.

„A séfeknek olyan kaját hoztam, ami jól meg is lakassa őket, és jól meg is f..assa őket. A Tóth Gabi otthon szagolhatja”

- mondta a versenyző, aki tudta előre, hogy Krausz Gábor otthon trónolni fog a WC-n, ha megeszi a főztjét. Lehet a szakítás előtt a sztárséf emiatt szagos meglepetést hagyott a mellékhelyiségben Tóth Gabinak?

Krausz Gábor amúgy lecsapott a méretes húsra, majd kölcsön is kérte gladiátor Péter ruháját, biztosan azért, hogy később lenyűgözhesse vele Tóth Gabit. Hát, ezt már az új szerelmének kell tartogatnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás