promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megpofozták Krausz Gábort, kamerák előtt csattant hatalmasat a csicskalángos
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábort úgy felpofozták, hogy biztos csengett utána a füle.

Krausz Gábornak éppen elég lelki trauma az, hogy felesége, Tóth Gabi sok évnyi boldog párkapcsolat és házasság után úgy döntött, elhagyja őt, és inkább egy nála jóval fiatalabb férfit választ a Fricska Táncegyüttes alapítója, Papp Máté Bence személyében. Ráadásul a Sztárban sztár leszek! mestere meg is csalta sztárséf férjét a táncoslábú lovagjával, szóval ez most többszörös szúrt seb a családapa szívébe.

Hétfőn Krausz Gábor is visszatér a képernyőre, ugyanis a TV2 elindítja a Séfek séfe 5. évadát. Így tehát a 36. héten már mindkét vezető kereskedelmi televíziós csatorna gasztro reality-kkel próbálja meg szinten tartani a nézettségét: míg a TV2-n Krausz Gábor, Vomberg Frigyes, és Wolf András irányítják a versenyzőket, addig az RTL konyhájában Sárközi Ákos, Fördős Zé, és Rácz Jenő dirigálnak.

A műsor Instagram-oldalára nemrég felkerült egy újabb promóvideó, amiben láthatjuk, milyen versenyzők lesznek idén: az egyiküknek például olyan melege lesz, hogy félmeztelenül folytatja inkább a főzést, majd erre buzdítja csinos, dekoratív társát is.

A közösségi médiára feltöltött reklám végén pedig azt láthatjuk, ahogy Krausz Gábor egy hatalmas pofont kap valakitől. A fülcsengős csicskalángost biztos megérezte a sztárséf a forgatáson, nem csodálkoznánk azon, ha utána hosszú percekig csak sípoló hangot hallott volna a bal fülével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás