promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábornak eldurrant az agya, ezt már nem hagyhatta szó nélkül
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábornál végleg elszakadt a cérna.

Folyamatosan újabb és újabb fejlemények jönnek Tóth Gabi és Krausz Gábor válási botrányával kapcsolatban. Most kiderült, hogy szeptember 2-án könnyen összefuthatnak, hiszen mindketten hivatalosak az Országos Mentőszolgálat családi napjára: míg a Fricska Táncegyüttes Mátéjával félrelépett Gabi fel fog lépni a gitárosával, Krausz Gábor a főzőversenyen fog zsűrizni; a találkozás pedig roppant kellemetlen lehet majd mindkettőjüknek - ha egyáltalán találkoznak.

Egyébként mindkét híresség nagyon elfoglalt, hiszen Gábornak ott van a szakmája, Gabinak pedig már javában zajlik a Sztárban sztár leszek! új évada, aminek válogató adásait hamarosan láthatjuk a TV2-n. Ugyanakkor nemsokára indul a Séfek séfe 5. évada is, amiben természetesen nem történt személyi változás: továbbra is Krausz Gábor, Vomberg Frigyes, és Wolf András lesznek a sztárszakácsok.

Az idei szezon is biztos telis-tele lesz izgalmakkal, váratlan fordulatokkal, balhékkal, kiakadásokkal, káromkodásokkal, amikből már az első adás előzetesében is kapunk egy kis kóstolót. A szeptember 4-én induló gasztro reality-ben lesz egy adás, amiben ehetetlen, gyomorforgató ételeket tálalnak ki a séfeknek. Az egyik fogásra például Krausz Gábor ránéz majd, és azt mondja rá:

„Ez úgy néz ki, mint a hányás”

- mire Wolf András hozzáteszi:

„Szerintem ez a moslékos vödörből lett kiszedve”.

Ugyanakkor Krausz be fog olvasni az egyik versenyzőnek, hogy menjen haza, pucoljon meg száz kiló krumplit, aztán csak utána menjen vissza hozzájuk. Hogy utóbbi esetben mi akasztja ki ennyire majd a szakácsot, az a TV2 műsorában hamarosan kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás