promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi hűtlen nőcsábász hírében áll Tóth Gabi új párja, szakmabeliek nyilatkoztak a fiú pikáns kalandjairól akitől nem áll távol a megcsalás sem
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Fricska szépfiúja valóban igen szép fiú, ezt a véleményt pedig rengeteg nő osztja.

Tóth Gabi és Krusz Gábor válásától hangos az egész sajtó. A bejelentés után nem sokkal kiderült, hogy egy harmadik félnek is közele lehet a szakításhoz, ez pedig nem más, mint Gabi kísérő táncosainak egyik alapítótagja: Papp Máté Bence.

Sokan értetlenkedve álltak Gabi döntése előtt, azon a szívnek nem lehet parancsolni, a szemnek meg elég nehéz: vitathatatlanul jóképű férfit választott maga mellé az énekesnő.

A fiúért egyébként elolvadnak a nők, több szakmabeli jelezte, hogy amikor Papp Máté Bence elkezd táncolni, akkor gyakorlatilag azonnal rá szegeződik a női nézők tekintete, akik szívesen kötnének közelebbi ismeretséget a géppuskalábú művésszel.

Egyik hölgy kollégája így nyilatkozott róla a Blikknek:

Máté kedves, nyitott, jó fej, megnyerő srác, akinek mindene a tánc. Amikor elkezd a zenére mozogni, nincs olyan ember, akinek a tekintetét ne vonzaná magára. Minden lány ámulattal, rajongással nézi.

Sokan arról pletykáltak, hogy a nyár elején még egy szőke szépséggel látták a férfit, akiről úgy tudták, hogy a barátnője, így elképzelhető, hogy a fiú is félrelépett és nem csak Gabi volt a csalfa fél.

Azt persze még most is csak találgatni lehet, hogy mikor kezdődött kettőjük viszonya és mikor teljesedett be a szerelmük, az viszont biztos, hogy a közösségi oldalán gyakran feltűnt a fent említett szőkeség. Erről is nyilatkozott egyik szintén táncos ismerőse:

Már évek óta nem beszéltem vele, de nekem a közösségi oldala alapján úgy tűnt, hogy a nyár elején még párkapcsolatban élt egy csinos, szőke lánnyal. Ezért is lepődtem meg annyira, amikor olvastam a híreket arról, hogy ő lehet Tóth Gabi új.

Az is szóba került, hogy mennyire hűséges a férfi szíve választottjához, érdekes dolgokat fűzött hozzá ehhez a témához egy a neve elhallgatását kérő kolléga:

Ha éppen párkapcsolatban élt, az sem akadályozta meg abban, hogy szóba elegyedjen más nőkkel.  Nem volt mindig a hűség mintaképe, volt, amikor bizony ő is elcsábult. 

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy Gabi meddig tudja lefoglalni Papp Máté Bence figyelmét, csak reménykedhetünk benne, hogy nem néz majd más szoknyák után és töri össze Tóth Gabi szívét. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás