promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nem várt tovább, döbbenetes dolgot tett
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt időszakban nagyon sok cikk jelent meg Tóth Gabiról és Krausz Gáborról, de mindig lehet valami újdonságot mondani.

Az elmúlt hetekben a magyar média jelentős orgánumai mind közöltek cikket 2023 egyik nagy bejelentéséről, miszertin Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának vége lett, később pedig már arról írtak a lapok és digitális médiumok, hogy Tóth Gabinak új párja lehet, méghozzá a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence. A szakítás, majd a rengeteg új hír sokként érte az olvasókat, hiszen korábban még közös új, szentendrei házuk felújításáról posztoltak képeket, és hónapokig pont azon pörgött a média, hogy mennyire szép lesz az új otthonuk.

A hír kapcsán nagyon sok magyar YouTubber, híresség és mértékadó kritikus megszólalt, hogy elmondhassa véleményét. Még Hodász András is írt egy hosszú, de empatikus véleményt Tóth Gabiról és Krausz Gáborról. Lassan már egy hónapja annak, hogy megtörtént a bejelentés, és azóta nagyon sokminden megváltozott, így többek között az is, hogy Tóth Gabi és a Séfek Séfe sztárja, Krausz Gábor hamar kikövette egymást az egyik leghíresebb közösségi oldalon, az Instagramon.

Majd azt is észrevehették a szemfülesek, hogy Tóth Gabi a nevét is megváltoztatta egy másik közösségi oldalon.

Az NLC pedig most az is észrevette, hogy nagyon hosszan kell pörgetnünk azért, hogy közös fotót találjunk Tóth Gabiról és Krausz Gáborról az énekesnő Instagram-oldalán, egészen vissza kell pörgetni, hogy megtaláljunk még közös képeket róluk. A sasszeműek pedig azt is észrevehették, hogy vasárnap elképesztő új külsőt öltött az énekesnő a TV2-n a Sztárban sztár leszek című műsorban.

Tóth Gabi külseje megújult, hajszíne megváltozott. Tilla természetesen rákérdezett a műsorban, hogy miért ez a váltás, mire Tóth Gabi úgy felelt:

"Most barna lett, mert ez kicsit melegséget áraszt talán, a versenyzők is talán sokkal jobban szimpatizálnak majd velem"

Így nézett ki a műsorban Tóth Gabi, a hajszínváltás pedig tényleg látványos:

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás