promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fricska szépfiúja nagyon hasonlít Tóth Gabi szerelmére, sokan összekeverik a táncoslábú testvéreket, akik Dubajban is világsikert arattak
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan összekeverik Tóth Gabi szerelmét a testvérével, mert olyanok, mint két tojás - pedig nem is ikrek.

Tóth Gabi hat év után elválik Krausz Gábortól, de már az a hír járja, hogy össze is költözött újdonsült szerelmével, a Fricska Táncegyüttes táncoslábú szépfiújával, Papp Máté Bencével. Információk szerint a fiatalember már a szentendrei házban él az énekesnővel, míg a sztárséf kislányával, Hannarózával egy albérletben.

A Fricska Táncegyüttes most kivételesen nagy reklámot kap ezáltal, bár hozzá kell tenni, hogy nem voltak rászorulva, hiszen önmagában is elég referencia és promóció, amit eddig elértek. Az együttest a Papp-testvérek, Máté Bence és Gergő Bálint alapították, akik társaikkal együtt magát a nagy ír sztepptáncost, Michael Flatley-t is maguk mögé utasították.

A Fricska produkcióját a Britain's Got More Talent 2015-ös évadában álló tapssal jutalmazta a közönség és a zsűri:


A világrekordkísérlet során a négy táncos egymást felváltva 2 perc alatt összesen 4077 leütést, illetve csapást ért el - Michael Flatley rekordjában 35-ször koppintott 1 másodperc alatt, míg a Fricska Táncegyüttes tagja, Popovics Márk 45-t csinált. A Fricsak hivatalos honlapján a tagok elárulták, hogy miért éppen a néptáncot választották:

„Rengeteg erő és dinamika rejlik benne, nekünk pedig az a célunk, hogy ezt a generációnknak megmutassuk, ezt érzékeltessük számukra az előadásainkkal. Bár magyar néptáncosok vagyunk, az autentikus magyar táncmotívumok mellett modern színpadi elemeket is használunk. Egy új, modern, innovatív táncstílust akarunk teremteni”.

A Fricska már a világ számos pontján fellépett, még a Dubaji Világkiállításon is óriási sikert arattak.

Papp Máté Bence most természetesen a táncegyüttes leghíresebb tagjává vált azzal, hogy összejött Tóth Gabival, de még így is sokan összekeverik a testvérével. Ez nem is meglepő, hiszen a fiatalember nagyon hasonlít Gergő Bálintra, pedig nem is ikrek. Elég csak az alábbi képet megnézni róluk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás