promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megsemmisítő kritikát kapott az ország legismertebb sztárjától, majd jött a hisztiroham
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nem várta meg a vita végét, inkább elmenekült.

Botrány már rég kavarta úgy fel a közvéleményt, mint Tóth Gabi, valamint Krausz Gábor válása. A kezdetben úgy nézett ki, hogy minden rendben van a sztárpáros között. Idén tavasszal Tóth Gabi és Krausz Gábor úgy döntött, hogy Szentendrén vesznek egy csodálatos házat, hogy a már lassan négy éves kislányuk, Hannaróza a lehető legjobb családi idillben nőhessen fel.

Aztán derült égből villámcsapásként Krausz Gábor bejelentette, hogy Tóth Gabival szétmentek. Azt nem tudni, hogy előtte volt-e bármi feszültség a házaspár között, de az énekesnő egy új szerelem miatt felrúgta az eddigi életét, és összejött a Fricska Táncegyüttes egyik művészével, Papp Máté Bencével.

Krausz Gábor igyekszik elterelni a figyelmet, és ami ideje van, azt mindet Hannarózának szánja. Mint kiderült, azért kellett neki költöznie a botrány után, mivel a szentendrei ház teljes egészében Tóth Gabi tulajdona, így az ő nevén van a 75 millió forintos hitel is. Egy bennfentes szerint a celebséfet természetesen jobban megviseli a dolog, mivel látja, hogy egykori kedvese szinte teljesen továbblépet egy másik életbe.

Fura lesz, de Tóth Gabit, valamint Krausz Gábort is hamarosan láthatjuk a TV2 képernyőjén, persze külön műsorban. Előbbi a Sztárban sztár leszek! zsűrijében ül ugyebár, míg Krausz Gábor a Séfek séfe új évadában tér vissza. A műsor szeptember 4-től rajtol majd, és minden hétköznap este látható lesz a TV2-n.

Közben a Sztárban sztár leszek! negyedik évada szeptember 3-án 19:50-kor startol el a TV2-n. A zsűriben ismét ott lesz Pápai Joci, Köllő Babett, Majka, és persze Tóth Gabi. Utóbbi kettő többször is összeveszett már a műsor történetében, és ez most sem lesz másképp.

„Én erőszakos? Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón!”

- szúrt oda Majka Tóth Gabinak, aki kifordult magából, és ott is hagyta a felvételt. A TV2 persze ezt a durva összezörrenést bele is tette az előzetesbe.

Szóval Majka és Tóth Gabi ismét egymás torkának fog esni, amit a Sztárban sztár leszek rajongói valószínűleg már alig várnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás