promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ostromolják Krausz Gábort a dögös hölgyek, amióta Tóth Gabi igazi közellenség lett
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nem a nőkkel, nem is Tóth Gabival, hanem valami teljesen mással foglalkozik.

Voltak nagy port kavart válások Magyarországon, de talán még egyik sem mozgatta úgy meg a közvéleményt, mint Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása. Az emberek minden információról tudni akarnak, ami most velük kapcsolatos, és míg a többség a celebséf mögé állt, addig az énekesnőből közellenség lett sokak szemében.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme tragikus hirtelenséggel futott zátonyra, pedig első ránézésre minden tökéletes volt közöttük. Anno 2019 végén kötötték össze az életüket, majd megszületett a közös gyermekük, Hannaróza. A család ugyebár sokáig Budapesten élt egy lakásban, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy Szentendrén vesznek egy csodálatos családi házat. Aztán jött a törés, és Tóth Gabi friss szerelme, ami miatt teljesen képes volt felrúgni az eddigi életét.

Az énekesnő a Fricska Táncegyüttes egyik művészével, Papp Máté Bencével van együtt, aki a nyár elején a pletykák szerint szintén még másik párkapcsolatban élt. Tóth Gabi nem olyan rég koncertet adott augusztus 20-án a Várkert Bazárban, méghozzá új párjával és csapatával

Krausz Gábor azóta már elköltözött Hannarózával, és úgy néz ki nem fogják tudni békésen elintézni a válásukat. A TV2 séfje a történtek ellenére továbbra is úgy van vele, hogy a kislány felügyeletét, nevelését közösen szeretnék megoldani a jövőben.

A Séfek séfe szakácsa nem igazán jelentkezett a közösségi médiában azóta, hogy bejelentette a szakítást, de nem olyan rég egy Instagram-történetben számolt be róla, hogy most semmi mással nem foglalkozik, csak hogy Hannarózával tudjon egy kis minőségi időt tölteni kettesben. Azóta rengeteg támogató üzenetet kap, persze hölgyektől. Az internet népe nem is fogja vissza magát, és kegyetlen őszinteséggel mondja el mindenki a véleményét.

„Szerintem Krausz Gábor egy remek pasi, és ezerszer jobbat fog találni Tóth Gabinál. Most biztosan nehéz neki, de előfordulhat, hogy neki fog a legjobbat tenni a végén ez az egész válás. Én simán randiznék vele, de egészen biztos, hogy sorban fognak állni érte a csajok”

- írta az egyik kommentelő.

Tóth Gabit közben ott támadják a rosszakarói, ahol éppen érik, de nem akar foglalkozni a rosszindulatú hozzászólókkal. Annyi biztos, hogy Krausz Gábor már nem fogja őt megvédeni.

Érdekesség, hogy Tóth Gabit, valamint Krausz Gábort is hamarosan láthatjuk a TV2 képernyőjén, persze külön műsorban. Előbbi a Sztárban sztár leszek! zsűrijében ül ugyebár, míg Krausz Gábor a Séfek séfe új évadában tér vissza. A műsor szeptember 4-től rajtol majd, és minden hétköznap este látható lesz a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás