promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabinak elege lett, kőkeményen leoltotta Krausz Gábort és az összes rosszakaróját a színpadon?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tovább duzzad Tóth Gabi, Krausz Gábor és a Fricska táncegyüttes óriási botránya.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy több év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az okokat egyelőre egyik fél sem árulta el, de egyből felreppent a pletyka, hogy az énekesnő titokban összejött a Fricska táncegyüttes tagjával. Árulkodó lesifotók is készültek róluk a napokban, így egyre biztosabbnak tűnik, hogy egy párt alkotnak – de ezt még nem erősítették meg a nyilvánosság előtt.

Tóth Gabi rengeteg támadást kap az eset óta, úgy tűnik, hogy az emberek inkább Krausz Gábor oldalán állnak. Az énekesnő még csak viszonylag rövidebb megnyilvánulásokkal reagált a balhéra, de úgy tűnik, hogy eléggé zavarja őt a dolog, hiszen nemrég még az egyik Fricska táncegyüttessel közös fellépésén is olyat mondott, amire sokan felkapták a fejüket, hiszen egyesek szerint nem csupán a rosszakaróinak, hanem a sztárséfnek is beszólt ezzel.

„A szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat, és mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk. A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal”

mondta az egyik dal felkonferálása közben Tóth Gabi, akit állítólag nem fogadtak éppenséggel kitörő lelkesedéssel az emberek sem a fellépésekor, sem akkor, mikor megszegte a kenyeret augusztus 20-án az ünnepségen.

Amíg Tóth Gabi koncertezett, úgy tűnik, hogy a gyermeke Krausz Gáborral volt, ugyanis a Séfek séfe sztárja kirakott egy videót Insta Storyba, ahogy éppen vele kirakósozik. Vagyis ezek alapján még ebben a nehéz időszakban is a kislánya tartja benne a lelket, de közben próbál túllépni a csalódáson, hiszen legutóbb meg egy olyan videót rakott ki, amin éppen kondizott, és közben szólt Alee-tól a „Lesz*rom” című sláger – ezzel is talán odaszúrva kicsit egykori szerelmének.

Sokak szerint a Fricska táncegyüttes is üzent a fellépésével Krausz Gábornak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás