promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Porig alázták Tóth Gabit, rajta nevet a fél internet: kikerült egy piszok kellemetlen kép róla, Krausz Gáborról és a Fricska táncosáról

Porig alázták Tóth Gabit, rajta nevet a fél internet: kikerült egy piszok kellemetlen kép róla, Krausz Gáborról és a Fricska táncosáról

Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az internet népe meglátta a humort Tóth Gabi gigabotrányában.

Jelenleg még a csapból is Tóth Gabi folyik, hiszen egyenesen sokkolta az embereket, mikor Krausz Gábor pár napja bejelentette, hogy szakítottak, ráadásul egyből megindult a pletyka, hogy az énekesnő már be is pasizott, ugyanis összejött a Fricska táncegyüttes egyik tagjával. Ezt ugyan hivatalosan még nem erősítették meg, de több lesifotó és beszámoló is kikerült, ami alapján valóban egy párt alkothatnak.

Rengeteg támadást kap most Tóth Gabi, ugyanis sokan képmutatónak tartják őt, illetve kinevetik, amiért eddig ő volt a magyar családmodell egyik jelképe, most pedig zátonyra futott a házassága. Számtalan egyenesen gonosz, rosszindulatú beszólás csattant mostanában a hírességen, még a celebek között is akadtak bőven, akik nekimentek – sőt, még poénképekkel is megalázták őt.

Az interneten félelmetesen gyorsan terjed egy poénkép, amin Tóth Gabi, Krausz Gábor és az énekesnő állítólagos új párja, a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence szerepel.

A fotón Kevin Costner 1990-ben bemutatott klasszikusa, a Farkasokkal táncoló című film posztere látható, de átdolgozva, ugyanis a három eredeti karakter helyén Krausz Gábor, Tóth Gabi és Papp Máté Bence látható, a cím helyett pedig az szerepel, hogy: Táncosokkal farkaló.

Ez persze Tóth Gabi és Papp Máté Bence feltételezett kapcsolatára utal, és ugyan nagyon sok ember jót nevetett ezen a humorosnak szánt felvételen, azért bőven akadtak olyanok is, akik kiakadtak, mivel úgy gondolták, hogy ez már túlzás és tiszteletlenség, ráadásul egyáltalán nem szabadna viccet csinálni egy ennyire kényes helyzetből – főleg úgy, hogy az énekesnőnek és Krausz Gábornak van egy közös kislánya is.

Itt lehet megtekinteni a szóban forgó poénképet, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, hiszen bizonyos szempontból valóban ízléstelen – bár a kommentelők többsége nagyon viccesnek találta: