promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgató videó került elő Gabriela Spanicról, amiben kíméletlenül kiteszi a kebleit a rajongók nagy örömére
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic vadmacska énje felszínre került anno, és erről felvételek is készültek.

Még 2020-ban a TV2 egy óriási meglepetést ígért a nézőknek a Dancing with the Stars-ban. Természetesen a fél ország elkezdte találgatni, hogy melyik világsztár fog majd feltűnni a műsorban. Mindenki ledöbbent, amikor bejelentették, hogy a dél-amerikai szappanoperák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic is ott lesz a táncosok között.

A színésznőnek Andrei Mangra volt a partnere, akinek a nevét ugyebár Tóth Andi miatt ismerte meg az ország. Képtelenség is felsorolni, hogy a bulvármédia hányszor akarta összehozni őket.

Gabriela Spanic akkor egészen a döntőig menetelt, ahol az ezüstérmet sikerült bezsebelnie a partnerével. Az első évadban Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan tudta őket letáncolni. Az átvitt értelemben bronzérmet Pásztor Anna és Köcse György akaszthatta a nyakába. Az Anna and the Barbies énekesnője oda is szúrt a világsztárnak, mivel kijelentette, hogy Gabriela Spanic rajongótáborával nem lehet versenyezni.

A műsor második évadában visszatért, mint vendégszereplő, illetve az utolsó két adásban vendég zsűritag volt, aztán a harmadik évadra is visszahozta őt a TV2. Spanic mindig elismerően nyilatkozott Magyarországról, amit már afféle második otthonának is tekint.

A Paula és Paulina világsztárjának azért van afféle vadmacska énje is. Volt ugyebár rá példa, hogy a rajongóknak sokkal többet mutatott meg magából, mint kellene.

Persze Gabriela Spanic sosem lépett át erotikus határt, de azért vett már fel izgató fehérneműt, amiből gyakorlatilag kiestek a keblei. Anno 2010-ben az Extremo csinált róla rengeteg pajzán képet, és a fotózásról videó is készült. A színésznő talán még sosem volt ennyire izgató.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás