promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic apró rózsaszín bugyiban mutatta meg bámulatos idomait, ez a fotó levesz a lábadról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A díva elképesztő fotóval örvendeztette meg rajongóit.

Gabriela Spanic a világ egyik legünnepeltebb szappanopera sztárja, egy igazi díva, aki rengeteg sorozatban mutatta meg kíváló színészi tehetségét. A Paula és Paulina volt az a sorozat, amely révén a legtöbben emlékezhetnek rá Magyarországon, a széria amúgy nagyon sokszor látható még most is hazánkban. Amúgy pedig az utolsó rész 1998-ban volt látható eredetileg a tévében. Hazánkban pedig több csatorna is adta a későbbiekben a mexikói szériát, amelyet több százezren néztek a tévében is.

Gabriela Spanicot a későbbiekben is nagyon sok erős szál kapcsolta Magyarországhoz, óriási rajongótábora alakult ki az évek alatt, és a legnagyobb rajongók sosem felejtették el, így amikor később a magyar Dancing with The Stars több szériájában is szerepet kaptt, nagyon sokan lettek izgatottak azonnal, hogy végre újra láthatják őt a tévében, egy élő show keretében, az pedig teljes újdonság volt, hogy egy olyan szerepben, amelyben előtte még sosem láthattuk őt. A venezuelai modell ebben a táncos showműsorban új oldaláról mutatkozhatott be a közönségnek, és rengeteg új rajongót is szerzett magának, hiszen hétről hétre százezrek várták, hogy fellépjen.

Gabriela Spanic pedig a továbbiakban is hű maradt magyar rajongóihoz, hiszen később az Isntagram-oldalán is több posztban szólította meg a magyarokat, ő gondosan figyel erre a közösségi média tereiben, hogy mindig személyes maradjon, úgy szóljon követőihez, hogy az igazán szívhez szóló legyen. Jelenleg több mint két és fél millió követője van az Instagram-on, akik közül nagyon sokan aktívak a posztjai alatt is.

Korábban amúgy énekesi tehetésgét ismegvillantotta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás