promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel? Gabriela Spanic csodás keblei véletlenül kicsúsztak a ruhából a Dancing with the Stars-ban
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Történelmi pillanat volt Gabriela Spanic bakija, amiről anno fotó is készült.

Anno2020-ban a TV2 egy óriási meglepetést ígért a nézőknek a Dancing with the Stars-ban. Nyilván mindenki elkezdte találgatni, hogy melyik világsztár fog majd feltűnni a műsorban. Mindenki ledöbbent, amikor bejelentették, hogy a dél-amerikai szappanoperák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic is ott lesz a táncosok között.

A színésznőnek Andrei Mangra volt a partnere, akinek a nevét ugyebár Tóth Andi miatt ismerte meg az ország. Képtelenség is felsorolni, hogy a bulvármédia hányszor akarta összehozni őket.

Gabriela Spanic akkor egészen a döntőig menetelt, ahol az ezüstérmet sikerült bezsebelnie a partnerével. Az első évadban Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan tudta őket letáncolni. Az átvitt értelemben bronzérmet Pásztor Anna és Köcse György akaszthatta a nyakába. Az Anna and the Barbies énekesnője oda is szúrt a világsztárnak, mivel kijelentette, hogy Gabriela Spanic rajongótáborával nem lehet versenyezni.

A műsor második évadában visszatért, mint vendégszereplő, illetve az utolsó két adásban vendég zsűritag volt, aztán a harmadik évadra is visszahozta őt a TV2, de ekkor beütött egy kis baki is.

A világsztár a csodás kebleit épphogy be tudta préselni a csillogó, kék ruhába. Ez sokáig nem is tartott ki, és melltartó híján egyből mellbimbót villantott az adásban. A kínos balesetet ide kattintva tudjátok megnézni. A képet az Origo egyik fotósa, Cusdai Sándor készítette, aki pont jókor kattintott.

A döntőben már kapott mellbimbótapaszt, hogy elkerülje a kínos perceket. Árpa Attilának persze tetszett Spanic merészsége, hogy a melltartóját a sarokba dobta. A színésznő nem csoda, hogy vissza-visszatér olykor, mivel már az első alkalommal is azt mondta, amikor elutazott, hogy szívének egy darabkája Magyarországon marad.

A kortalan venezuelai színésznőnek Instagramon is előtérbe szokott kerülni a hatalmas dekoltázsa, ami továbbra is csillagos ötös.

Borítókép:  TV2 Play
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás