promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic átlátszó ruhája a férfiak szemeit arra a bizonyos testrészre vezetik, lélegzetelállító viselet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic lélegzeteláálító ruhakölteménye mindenkit elvarázsol.

Gabriela Spanic hihetetlen népszerűségnek örvend Magyarországon a mai napig, a Paula és Paulina sztárja pár évvel ezelőtt részt vett a TV2 egyik csúcspeodukciójában, a Dancing with The Stars című műsorban, és azóta újra szívükbe zárták a magyarok. Aztán újra láthattuk a tévében az ikonikus szappanoperát, a Paula és Paulina című szériát, amelyért egykor fél Magyarország rajongott. Gabriela Spanic az Instagram-oldalán azóta is kommunikál, folyamatosan, friss fotók mellett megannyi kis sztormorzsa is felkerül, hiszen reality műsorokban is feltűnik a bájos színésznő.

Gabriela Spanic pedig nemrégiben töltötte be az ötvenedik életévét, így az előző év több okból is különleges volt a számára.

Nagyon sokat szerepelt a sztár újra a tévében az elmúlt években, sőt, még egy új sorozatban is szerepelt színésznőként. És még egy karácsonyi mozifilmben is lehetett őt látni. Amúgy korábban a Corazon Guerrero címen leforgatott sorozatban láthatták őt a nézik, majd a Secretos de Villanas című realityben tűnt fel még több gyönyörű díva társaságában, amelyet Latin-Amerikában lehetett elérni egy streamingszolgáltató kínálatában.

És hogy mi volt ez a film, amiben szerepelt?

A filmben a kilencvenes évek másik nagy telenovella-sztárjával, Juan Solerrel szerepelt közösen, a film amúgy az Amor en Navidad címet viseli, és az iMDB-n is magas pontszámokat kapott a bemutató után. Így aki imádja a romantikát és a telenovellákat, azoknak kötelező darab lehet.

És íme azok az elképesztő, átlátszó ruhás fotók, amelyeken nagyon sokan csak a színésznő gyönyörű idomait nézik azonnal, a gyönyörű hosszú lábait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás