promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti lefeküdt Stana Alexandrával, Kiss Ramóna nem hagyta szó nélkül
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marics Petit máris lefektette táncpartnere.

Bejelentették a Dancing with the Stars idei évadának versenyző párosait: többek között Krausz Gábor, Sydney van den Bosch, és Marics Peti is bizonyíthat a parketten. A ValMar sármos énekese Stana Alexandrát kapta partnernek, akivel már el is kezdték a kemény munkát, hiszen október közepén jön a TV2 showműsorának első élő adása.

Marics Petit nemrég kissé ittas állapotban kérdezte egy riporter arról, hogy megvan-e a kémia közte egy partnere között.

„Tele vagyunk kémiával, fizikázunk is néha, meg matekozunk 5 percet mindegyik próba végén...nagy esélyünk van arra, hogy a végéig ott legyünk, én sem tudom, hogy fog nekem menni, vagy a többieknek hogy fog menni, ez kicsit ilyen vakon találgatás. Remélem, hogy ott leszünk a végéig, és ha már ott vagyunk, akkor behúzzuk”

- mondta Marics Peti, aki sokkal jobban kedveli a pörgős, lendületesebb táncokat, mint a lassú, romantikus fajtákat.

@femcafe.hu Kémia, fizika…matek? Lesz itt minden Marics Peti és Stana Alexandra között a Dancing with the Stars 4. évadában. #dancingwiththestars #tv2 #dwts #interju #femcafe #maricspeti #stanaalexandra eredeti hang - Femcafe.hu


Amióta egyébként bejelentették, hogy Peti Stana Alexandrával került össze a műsorban, sokan fogadni mernének rá, hogy a ValMar szépfiúja össze fog keveredni kicsit a csinos táncosnővel. Ezt elsősorban arra alapozzák, mert Peti kamerák előtt vallotta be, hogy mindig is Alexandrával szeretett volna egy párt alkotni - a táncparketten.

Persze nem sok esély van arra, hogy tényleg összejöjjenek, hiszen mindketten párkapcsolatban élnek: Marics Peti Kovács Gyopárral van együtt, Stana Alexandra pedig Meggyes Dáviddal. Ennek ellenére nemrég felkerült egy kép az egyik Facebook-csoportba, amit egyébként Alexandra osztott meg az egyik próbájukról, ahogy mindketten fáradtan fekszenek a padlón.

„Na tessék, Petike máris lefeküdt Alexandrával”

- poénkodott az egyik kommentelő.

A kép látszólag Lékai-Kiss Ramóna tetszését is elnyerte, ugyanis egy tüzes emojival reagált rá. Ramóna is visszatér természetesen a Dancing with the Stars-ba, mint műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás