promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti részegen kikotyogta Stana Alexandrával való kapcsolatát, elképesztő elvárásokkal vág bele a Dancing with the Stars forgatásába
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marics Peti nem tett lakatot a szájára és mindent elmondott.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogí fiataltól idősebb korig, nők ezrei hevernek Marics Peti lábai előtt. A zenei karrierje felfelé ível és újabb állomásához ért az életének, egy teljesen új, eddig ismeretlen kihívásban kell majd helytállnia.

Ez pedig a Dancing with the Stars című tévéműsor, amiben celebek versenyeznek egymással és megpróbálják a nézők szívét elrabolni a mozgásukkal és mindenkinek egy célja van: megnyerni a műsor végén a legjobb táncosnak járó elismerést.

Idén igazi sztárdömpinggel erősít a műsor, az fenti cím egyik nagy várományosa pedig Marics Peti, akit egy riporterhölgy éppen egy jól sikerült estén kapott el, valószínűleg nem az első itala után. Persze fiatal és nem bűn jól éreznie magát, de nagyon mókás látványt a dülöngélő, galuskásal beszélő Marics Peti.

A riporter ki is használta az énekes állapotát és gyorsan megsorozta őt a kérdéseivel.

Marics Peti táncos párja nem akárki lesz: a démoni szépségű és igéző mozgású Stana Alexandra lesz a párja. Természetesen mindenkit foglalkoztat a két fiatal viszonya, így meg is kérdezte Petit, hogy van-e kémia Alexandrával.

Marics a tőle megszokott lazasággal válaszolt, mondta hogy kémia is van, fizikai is van, de matekozni is szoktak a próbák után. Beszélt többek között arról is, hogy a lassú, romantikus táncolást nem annyira szereti és a pörgősebb, vadabb ritmusok állnak közelebb a szívéhez.

A műsorba nagy elvárásokkal vág bele, magának és a nézőknek is bizonyítani szeretne. Mint mondja, ez egy teljesen ismeretlen terep neki, de ugyanolyan elánnal és lelkesedéssel veti majd bele magát ebbe is, mint minden másba az életben.

Kíváncsian várjuk a teljesítményét, elnézve a két sztárról készült közös promofotót, amire lehet számítani az rengeteg szenvedély, tüzes és vad mozdulatok, valmint sok sok kémia, fizika és matematika.

A videót itt tudjátok megnézni, nem valószínű, hogy valaha láttátok már így az aranytorkú énekest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás