promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dancing with the Stars szuperszexi táncosa megmutatta vadonatúj kebleit, fantasztikus munkát végeztek a plasztikai sebészek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 népszerű műsorának a táncosnője vörös kódos hőhullámot indított el az Instagramon az új fotójával.

Stana Alexandra nevét az ország a TV2 sikeres tévéműsorából, a Dancing with the Starsból ismerte meg. Fnatasztikus alakításával kivívta a helyét a műsorban, több évadba is visszahívták állandó táncosként. Rengeteg rajongót szerzett magának, sokan csak az ő alakítása miatt nézték a műsort. Nem csak a nézők szívébe lopta be magát, fantasztikus mozgása és tánfordulatai mellett a szerelmi életével is felhívta magára a figyelmet.

Néhány hónapig élt házasságban Köcse Györggyel, ezután több botrányos interjú is napvilágot látott, mindkét fél a másikat okota a szakítás miatt és egy kisebb sárdobálás kezdődött a médiában.

Azonban a szépséges táncosnak nem volt ideje sokáig búslakodnia, mivel a szerelem ismét rátalált, ezúttal egy nős férfi személyében, aki a pletykák szerint feleségét Alexandra miatt hagyta el.

Meggyes Dáviddal, aki pénzügyi tanácsadó azóta is boldog és harmónikus kapcsolatban éltek, mindketten egy félresikerült házasság után találták meg a másik felüket. Meggyes Dávid expárja Horváth Gréta volt. A válást nem sokkal az Ázsia expressz 2 megnyerése után jelentették be, ekkor azonban bennfentesek tudtak a pár kapcsolatáról.

Stana Alexandrát a táncpartnerei és a zsűri is sokat dicsérte, kifejezetten szigorú, azonban empatikus és segítő tanára volt a mellé osztott versenyzőknek, mindenki úgy nyilatkozott, hogy öröm volt vele a közös munka.

Alexandra egyébként kifejezetten jó divatérzékkel rendelkedik, az Instagramját végigpörgetve csodálatos ruhakölteményekben és szettekben láthatjuk, ezt pedig nemrég a következő szintre emelte: régi vágyát valtotta valóra és kés alá feküdt, mellein műtette meg a táncos. Az eredmény csodálatos lett, látszik, hogy Alexandra büszke rá, hatalmas önbizalmat kapott ettől a műtéttől és nagyon helyesen teszi, hogy ilyen boldogan felvállalja az eredményt.

Itt nézhetitek meg a hihetetleül vadító fotósorozatot, melynek utolsó képkockáján még egy másik, szintén nagyon dekoratív modellhölgy is a tiszteletét teszi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás