promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dögös bikiniben mutatta meg új melleit Stana Alexandra, észveszejtő az átalakulása
Borítókép:  Profimédia: illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stana Alexandra alakja egészen káprázatos, és a mellplasztika eredményére is büszke lehet.

A Dancing with the Starsból ismert gyönyörű táncosnő nem csak a parketten nyűgözi le az embereket, kifejezetten sportos életet él, ami látszik is rajta.

Stana Alexandra ezúttal a párja társaságában, a Lupa Beachről lőtt egy szelfit dögös fekete bikiniben, a képen pedig jól látható, remekül sikerült a mellplasztikai beavatkozása.

A táncosnő egyébként hosszú idő után döntött úgy, hogy régi álmát valóra váltva kés alá fekszik, aminek lelki okai voltak. Mint kiderült, bizony hiába, ha valaki csinos és vonzó, és kívülről záporoznak felé a bókok és az elismerések, ha önmagával nincs kibékülve.

„Egy tizenhat éves korom óta dédelgetett álmom vált valóra. Egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem el a táncot, és a testem úgy formálódott, ahogy az ehhez a szakmához a legmegfelelőbb. Olyan izomzatom lett, ami szerencsére eddig mindenféle sérüléstől megvédett, de a felső testemen sajnos a nőies vonalak valahogy elmaradtak. Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi. A táncban ez gyakran előnyömre vált, ám a lelkemnek és a nőisségemnek hosszú éveken át tartó szorongást okozott. Voltak időszakok, mikor próbáltam elengedni, volt, hogy időm sem volt ilyesmivel foglalkozni, de most minden klappol. Bár sosem hangoztattam, minden évben elképzeltem, mennyivel boldogabb lennék, ha csak egy kicsivel több lenne. Úgy éreztem, ennek most jött el az ideje”

- írta Instagram-oldalán.

Stana Alexandra elárulta, soha korábban nem volt plasztikai beavatkozása, és mikor betoppant a rendelőbe, úgy félt, mint egy tinilány.

„Ezelőtt nem vot semmilyen plasztikai beavatkozásom, de abban biztos voltam, ha egyszer lesz rá lehetőségem, ezt az egyet bevállalom, így felkerestem dr. Krasznait. Rettegve léptem be hozzá a konzultációra, mint egy tizenéves kislány, de az a szeretet, kedvesség, profizmnus, ami a rendelőjébe körbelenegett, minden kételyemet eloszlatta”

Reméljük, a szexi táncosnő a TV2 Dancing with the Stars című műsorának folytatásában is ott lesz, és egy még ragyogóbb Stana Alexandrát láthatunk a színpadon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás