promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csinos műsorvezető bugyija végig kilátszódott a műsorban az időjárás-jelentés közben, máskor pedig szétnyílt a ruha? Meglepő videók időjárás-jelentésekkel szerte a Youtube-on
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az élő show bája néha az, hogy bizony olyan dolgok kerülnek ki a netre, amelyeket senki nem szeretne.

Meglepte a nézőket a csinos időjós a ruhájával.

Az élő műsorok bája az, hogy mindenki tűkön ülve várja, hogy néha történjen valami olyan kis apró fenforgás vagy nehézség, ami váratlanul érhet minket. A hibák és a bakik ugyanis általában velejárói az élő műsoroknak, persze nagyon sokszor még a háttérben sikerül ezeket orvosolni, de nem mindig, sőt, nagyon sok esetben olyan hirtelen történnek a dolgok, hogy lehetetlen még reagálni is a történésekre.

A YouTube-on mindenféle műsorból láthatunk ilyen bevágásokat, és az időjárás-előrejelzéseket és jelentéseket gyakran a legtöbbet bakival idézett műsorok között láthatjuk.

A legtöbbször valamiféle ruhaműködési zavar látszódik, egy idegen szakszóval wardrobe malfunction, amikor a ruha bizony nem teljesíti azt, amiért felvették. Az elsők ilyen között volt az, amikor Justin Timberlake abban az ominózus videóban letépte Janet Jackson melltakaróját, ekkor született meg igazából ez a kifejezés, amely azóta elképesztő sikereket ért el a közösségi média terekben. Szinte nincs olyan nap, hogy ne kerüljön fel efféle videó a netre. Kifejezetten van olyan zsánere ennek, hogy az időjárás-jelentések felkonferálóira hegyezik ki a videós gyűjtéseket, miközben persze olyan videók is akadnak, hogy a legszebb időjárás-jelentők is szerepet kapnak bennük.

És persze vannak azok a videók, ahol valami nagyon rosszul sikerül, például akkor, amikor szétnyílt a ruhája az egyik műsorvezetőnek az időjárás-jelentés közben:

És íme az a videó, amikor úgy tűnhet, hogy a műsorvezető végig úgy vezeti a műsort, mintha a fehérneműje kilátszódna, ám ez csak valószínűleg a ruha kissé felhúzott viseletéből származik:

És íme a lista mindenek felett, a nemzetközi oldalak szerint a világ 10 legszebb időjósa:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás