promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Anna Kournikova bugyija úgy látszódott ki a nadrágból, hogy a kamera azonnal felvette - igazi nosztalgia, a YouTube mindenre emlékszik
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kamera bizony mindent felvett, nosztalgiavideó 2001-ből a csodatestű teniszezőnőről, Anna kournikováról.

Anna Kournikova a 2000-es évek első évtizedének egyik legfelkapottabb sztársportolója volt, millliók rajongtak érte világszerte, és Magyarországon is százezrek. A teniszező elképesztő népszerűségben úszott, a tinimagazinok tele voltak a képével, így még a legifjabb generáció is ismerhette a nevét, sőt, még azok is tudták, hogy kiről van szó ezen név hallatán, akik életükben nem láttak még egy teniszmeccset sem. Anna Kournikova igazi nagykövete volt a sportnak, világelső volt, igazi csúcssportoló, aki idejekorán kényszerült visszavonulni hát- és gerincsérülései miatt.

Még egy hollywoodi csúcsprodukcióban is feltűnt egy röpke szerepre, ez volt az Én és én meg az Irén című film, amelynek a főszereplője Jim Carrey és Renée Zellweger voltak.

Valószínűleg magyarok tízezrei tápláltak plátói szerelmet a gyönyörű sportoló iránt, aki később Enrique Iglesias felesége lett, majd szépen lassan el is tűnt a nyilvánosság elől, manapság pedig nagyon ritkán láthatunk róla képeket a médiában. Amikor 40 éves lett, elkerültek képek az internetre, ezek pedig IDE kattintva nálunk is megtekinthetők.

Amúgy Enrique és Kournikova nem is akárhol találkozott, hanem az egyik klip forgatásán, amely az Escape számhoz készült. Szerelem volt ez első látásra, és a házasság már 2001-ben meg is történt. Azóta is boldogan élnek.

A YouTube-on viszont azóta is kering több száz nosztalgiavideó a bájos teniszezőről, ezek közül pedig az a legnézettebb, amikor Ausztráliában egy állatkertben megtörtént vele egy kis baleset, a kamera pedig éppen mindent vett:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás