promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább dagad a TV2 megtévesztési botránya: kitálalt a csatorna
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2-t a nézők megtévesztésével gyanúsítják, a csatorna most magyarázatot adott.

A Média Klub pár napja megtévesztéssel gyanúsította meg a TV2-t, miután több lényeges részt is kivágtak az egyik sorozat fináléjából, ezzel pedig teljesen más lezárást adtak neki. A sors útvesztői című török sorozat utolsó epizódját július 27-én, csütörtökön vetítette a csatorna, de a Média Klubnak rögtön feltűnt, hogy az eredetihez képest jóval rövidebb volt a befejező rész.

A csatorna a nézők tájékoztatása nélkül változtatta meg az itthon is nagy sikernek örvendő széria végkifejletét: míg nálunk boldog befejezést kapott A sors útvesztői, addig az anyaországban egy rendkívül tragikus jelenettel végződött a történet.

A főszereplő Asiye meghal az utolsó epizódban, de a magyar nézők ebből semmit sem láttak; ők azt hiszik, hogy A sors útvesztői az esküvővel zárul le. Ez nem kicsi botrányt robbantott ki, a SorozatWiki megkereste a TV2 Sajtóosztályát, hogy megtudják, miért vágtak ki több lényeges jelenetet is a fináléból, és miért változtatták meg a történet végét.

A TV2 azt a magyarázatot adta a történtekre, hogy programstratégiai okokból rövidítették le A sors útvesztői utolsó részét, ezáltal pénteken gond nélkül el tudott kezdődni Az aranyifjú. Továbbá arról tájékoztattak, hogy A sors útvesztői teljes fináléját hamarosan a TV2 Klubon láthatják a nézők - a TV2 Klub a TV2 Csoport új csatornája lesz, ami a FEM3 helyére érkezik.

Nem tudni, hogy a TV2-nek mi a hosszútávú műsorstratégiája, de egyelőre semmi sem indokolta volna azt, hogy pénteken ne A sors útvesztői fináléjának második felét adták volna le; és akkor július 31-én, hétfőn tudott volna indulni Az aranyifjú. Ez egyelőre megintcsak egy üres magyarázkodás a csatorna részéről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás